Skip to content

Tipul bucătăriei:

Tagliatelle cu patrunjel si pesto de alune

Tagliatelle cu patrunjel si pesto de alune

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Bucurați-vă de pastele la mijlocul săptămânii și pregătiți-vă propriul pesto de alune cu această rețetă surprinzător de simplă. Perfect pentru luni fără carne.


Ingrediente

  • tagliatelle 350g
  • pătrunjel 80 g
  • alune prajite 100 g
  • parmezan ras 50 g
  • lămâie 1

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți 350 g paste tagliatelle urmând instrucțiunile de pe ambalaj.

  • Pasul 2

    Puneți 80 g pătrunjel, 100 g alune prăjite, 50 g parmezan ras și coaja și zeama de 1 lămâie într-un robot de bucătărie și amestecați până la o pastă.

    Cu motorul încă pornit, stropiți treptat cu 100 ml ulei de măsline, apoi condimentați.

    Scurge pastele, pune-le înapoi în tigaie și amestecă pesto.

#Tagliatelle #patrunjel #pesto #alune
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *