Tipul bucătăriei:
Tagliatelle cu patrunjel si pesto de alune
- serveste 4
- Puțin efort
Bucurați-vă de pastele la mijlocul săptămânii și pregătiți-vă propriul pesto de alune cu această rețetă surprinzător de simplă. Perfect pentru luni fără carne.
Ingrediente
- tagliatelle 350g
- pătrunjel 80 g
- alune prajite 100 g
- parmezan ras 50 g
- lămâie 1
Metodă
-
Pasul 1
Gătiți 350 g paste tagliatelle urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
-
Pasul 2
Puneți 80 g pătrunjel, 100 g alune prăjite, 50 g parmezan ras și coaja și zeama de 1 lămâie într-un robot de bucătărie și amestecați până la o pastă.
Cu motorul încă pornit, stropiți treptat cu 100 ml ulei de măsline, apoi condimentați.
Scurge pastele, pune-le înapoi în tigaie și amestecă pesto.
#Tagliatelle #patrunjel #pesto #alune