Tipul bucătăriei:
Tocană de roșii și busuioc
- serveste 2
- Uşor
Această tocană de roșii este cea mai bună plată vegetariană atunci când vrei ceva rapid și sănătos de servit cu orez. Gata rapid în 30 de minute, servește-l cu un castron mare de orez basmati
Încercați această tocană de roșii și busuioc, apoi verificați tocana noastră vegetariană, caserola vegetariană, tagine vegetariană și alte rețete vegetariene.
Ingrediente
- roșii cherry coapte sau roșii mici 200g, jumatate din jumatate
- ulei de masline
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- boia afumată un ciupit bun
- zahăr o ciupitura
- busuioc o mână mare de frunze
- iaurt grecesc 1 lingura
- orez basmati fierte pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Pune roșiile într-o tigaie mică și adaugă un strop de ulei de măsline. Adăugați usturoiul, boia și zahărul și încălziți încet. Gătiți până când roșiile încep să pătrundă, apoi adăugați busuiocul, amestecați o dată și asezonați. Se adauga iaurtul deasupra tocanei si se serveste cu orezul.
Informatii nutritionale
- Kcals 85
- Gras 6.9g
- Carbohidrați 4.4g
- Fibră 1.4g
- Proteină 1.5g
- Sare 0,1g
#Tocană #roșii #și #busuioc