Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta tocanita de rosii si busuioc

Tocană de roșii și busuioc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această tocană de roșii este cea mai bună plată vegetariană atunci când vrei ceva rapid și sănătos de servit cu orez. Gata rapid în 30 de minute, servește-l cu un castron mare de orez basmati


Încercați această tocană de roșii și busuioc, apoi verificați tocana noastră vegetariană, caserola vegetariană, tagine vegetariană și alte rețete vegetariene.

Ingrediente

  • roșii cherry coapte sau roșii mici 200g, jumatate din jumatate
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • boia afumată un ciupit bun
  • zahăr o ciupitura
  • busuioc o mână mare de frunze
  • iaurt grecesc 1 lingura
  • orez basmati fierte pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pune roșiile într-o tigaie mică și adaugă un strop de ulei de măsline. Adăugați usturoiul, boia și zahărul și încălziți încet. Gătiți până când roșiile încep să pătrundă, apoi adăugați busuiocul, amestecați o dată și asezonați. Se adauga iaurtul deasupra tocanei si se serveste cu orezul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 85
  • Gras 6.9g
  • Carbohidrați 4.4g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 1.5g
  • Sare 0,1g
#Tocană #roșii #și #busuioc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.