Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de anghinare cu miso

Topinambur cu unt miso

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O idee ușoară de a face tot ce este mai bun din topinamburul. S-ar putea să nu fie drăguțe, dar aceste legume nobiliare au o aromă delicioasă de ciuperci și savuroasă


Ingrediente

  • topinambur 600 g, decojite și tăiate în bucăți
  • usturoi 2 cuișoare, decojite și tăiate la jumătate
  • ulei de masline
  • miso alb 2 linguri
  • unt 2 linguri, foarte moale
  • seminte de susan negre sau albe 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți anghinarea, usturoiul și un melc bun de ulei într-o tigaie și asezonați bine. Se prăjește ușor, amestecând timp de un minut, apoi se acoperă și se fierbe aproximativ 5-10 minute. Agitați tigaia o dată sau de două ori. Cand anghinarea sunt fragede, dai capacul si dai focul ca sa le rumenesti putin. Într-un castron mic, amestecați miso-ul cu untul, apoi adăugați în tigaie. Agitați tigaia, asezonați și presărați semințele de susan. Scoateți usturoiul înainte de servire, dacă preferați.

Informatii nutritionale

  • Kcals 215
  • Gras 9.8g
  • Carbohidrați 25.8g
  • Fibră 2.7g
  • Proteină 4.5g
  • Sare 0,8g
#Topinambur #unt #miso
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *