Tipul bucătăriei:
Wrap cu somon afumat la cald
- serveste 2
- Uşor
Dacă reduceți caloriile, încercați să folosiți împachetări în loc de pâine data viitoare când vă place un sandviș. Wrapurile sunt o alegere mai ușoară și o alternativă bună, cu conținut scăzut de calorii, la pâine. Somonul afumat este foarte bun pentru tine și foarte proaspăt.
Ingrediente
- sos de hrean iute 1 lingura
- cremă proaspătă cu jumătate de grăsime 1 lingura
- Tortilla de făină 2 mici
- pui frunze de spanac 2 pumni mici
- sfeclă roșie fiartă 50 g, scurse și tăiate în bețișoare de chibrit
- morcov 1 mic, decojit și tăiat în bețișoare de chibrit
- somon sau păstrăv afumat la cald 75 g, fulgi
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați sosul de hrean cu crème fraîche apoi întindeți peste fiecare tortilla. Împărțiți deasupra spanacul, sfecla roșie și morcovul. adauga somonul. Îndoiți partea de jos a uneia dintre tortilla pentru a acoperi aproximativ un sfert din umplutură, apoi pliați părțile laterale pentru a face o înfășurare. Înfășurați în folie alimentară sau folie.
Informatii nutritionale
- Kcals 233
- Carbohidrați 33.2g
- Proteină 14.5g
- Gras 4.6g
- Sare 2.5g
- Fibră 2.8g
#Wrap #somon #afumat #cald