Skip to content

Tipul bucătăriei:

11306

Wrap cu somon afumat la cald

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Dacă reduceți caloriile, încercați să folosiți împachetări în loc de pâine data viitoare când vă place un sandviș. Wrapurile sunt o alegere mai ușoară și o alternativă bună, cu conținut scăzut de calorii, la pâine. Somonul afumat este foarte bun pentru tine și foarte proaspăt.


Ingrediente

  • sos de hrean iute 1 lingura
  • cremă proaspătă cu jumătate de grăsime 1 lingura
  • Tortilla de făină 2 mici
  • pui frunze de spanac 2 pumni mici
  • sfeclă roșie fiartă 50 g, scurse și tăiate în bețișoare de chibrit
  • morcov 1 mic, decojit și tăiat în bețișoare de chibrit
  • somon sau păstrăv afumat la cald 75 g, fulgi

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați sosul de hrean cu crème fraîche apoi întindeți peste fiecare tortilla. Împărțiți deasupra spanacul, sfecla roșie și morcovul. adauga somonul. Îndoiți partea de jos a uneia dintre tortilla pentru a acoperi aproximativ un sfert din umplutură, apoi pliați părțile laterale pentru a face o înfășurare. Înfășurați în folie alimentară sau folie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 233
  • Carbohidrați 33.2g
  • Proteină 14.5g
  • Gras 4.6g
  • Sare 2.5g
  • Fibră 2.8g
#Wrap #somon #afumat #cald
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *