Tipul bucătăriei:
Glazură de bază cu cremă de unt
- face suficient pentru a îngheța 12 cupcakes sau umple și gheață un tort de 20 cm
- Uşor
Fie că este mâncat direct din castron cu o lingură, fie că a fost lins de partea de sus a unui cupcake, ne place cu toții crema de unt. Iată cum să-l stăpânești
Ingrediente
- unt nesarat 125g, înmuiat și tăiat în cuburi
- zahăr glazură 250g, cernut
- tot laptele 1½ lingură
- extract de vanilie 1 linguriță
Metodă
-
Pasul 1
Bmâncați untul înmuiat folosind fie un mixer manual, fie un mixer electric de sine stătător, până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul glace în 3 adaosuri separate și bateți complet între fiecare. Adăugați vanilia și laptele și bateți pentru a combina complet. La viteză maximă, bateți cremă de unt timp de cel puțin 5 minute până când este pufos, neted și ușurați culoare.
-
Pasul 2
Răspândiți și umpleți o prăjitură de 20 cm sau umpleți o pungă mare pentru pipping și țevi peste cupcakes.
#Glazură #bază #cremă #unt