Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cea mai bună rețetă de înghețare a Buttercream-ului

Glazură de bază cu cremă de unt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face suficient pentru a îngheța 12 cupcakes sau umple și gheață un tort de 20 cm
  • Uşor

Fie că este mâncat direct din castron cu o lingură, fie că a fost lins de partea de sus a unui cupcake, ne place cu toții crema de unt. Iată cum să-l stăpânești


Ingrediente

  • unt nesarat 125g, înmuiat și tăiat în cuburi
  • zahăr glazură 250g, cernut
  • tot laptele 1½ lingură
  • extract de vanilie 1 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Bmâncați untul înmuiat folosind fie un mixer manual, fie un mixer electric de sine stătător, până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul glace în 3 adaosuri separate și bateți complet între fiecare. Adăugați vanilia și laptele și bateți pentru a combina complet. La viteză maximă, bateți cremă de unt timp de cel puțin 5 minute până când este pufos, neted și ușurați culoare.

  • Pasul 2

    Răspândiți și umpleți o prăjitură de 20 cm sau umpleți o pungă mare pentru pipping și țevi peste cupcakes.

.
#Glazură #bază #cremă #unt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *