Skip to content

Tipul bucătăriei:

6734

Aluat cu fenicul si salam

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Cel mai bun antipasti este cel care se poate face in cateva minute. Această rețetă nu este altceva decât pâine prăjită cu aluat, acoperită cu fenicul și salam, dar este o combinație câștigătoare. Pregătește-te pentru o petrecere, pentru cină-petrecere sau ca un prânz ușor.


Ingrediente

  • pâine cu maia 4 felii, tăiate la jumătate
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, tăiat la jumătate
  • Salam sau prosciutto condimentat italian
  • fenicul 1 bec, feliat foarte fin
  • Ardei Peppadew 8, tocat
  • așchii de parmezan a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Stropiți ulei de măsline peste pâinea cu aluat, apoi grătar sau grătar până devine crocantă. Se freacă cu usturoiul apoi se pune pe deasupra fenicul, salam și câteva peppadew tocate. Terminați cu parmezanul ras.

Informatii nutritionale

  • Kcals 353
  • Carbohidrați 29.6g
  • Proteină 9.6g
  • Gras 22.5g
  • Sare 1,95g
  • Fibră 3.3g
#Aluat #fenicul #salam
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *