Tipul bucătăriei:
Aragazul lent a tras carne de porc
- servește 6
- Uşor
Obțineți carne de porc perfectă de fiecare dată cu această rețetă ușoară. Puneți ingredientele într-un aragaz lent și lăsați timp de opt ore pentru a lăsa condimentele să se infuzeze
Căutați o rețetă de porc cu cuptor lent? Încercați rețeta noastră ușoară sau mai multe idei de gătit lent aici …
Ingrediente
- ceapa 2, înjumătățit și feliat
- boia afumată 1 lingură
- chimen măcinat 2 lingurițe
- scorțișoară măcinată 1 linguriță
- sare de usturoi 2 lingurițe
- fulgi de sare de mare 2 lingurițe
- mustar Dijon 2 linguri
- otet de vin rosu 3 linguri
- piure de tomate 2 linguri
- zahăr brun moale deschis 2 linguri
- umăr de porc dezosat 1,5 kg, pielea și excesul de grăsime eliminate
A SERVI
- rulouri albe moi
- salată de varză
- felii de ceapa rosie
- felii de castraveți
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți aragazul lent la mare. Puneți ceapa în fundul aragazului lent. Se amestecă condimentele, sărurile, muștarul, oțetul, purul de roșiiee și zahăr. Frecați peste tot carnea de porc, apoi stați deasupra cepei. Gatiti timp de 8 ore. Îndepărtați carnea de porc și tăiați-o în bucăți. Se amestecă 4-5 linguri de lichid de gătit din aragazul lent. Serviți în chifle cu salată de varză, ceapă roșie feliată și castraveți, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 366
- Gras 13.5g
- Saturează 4.5g
- Carbohidrați 11.1g
- Zaharuri 10.2g
- Fibră 2.1g
- Proteină 49.2g
- Sare 3.5g