Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Texas Red Chilli

ardei iute texan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă de ardei iute texan este fidelă stilului tradițional, folosind friptura tocană în loc de tocătură și lăsând fasolea deoparte. Combinat cu condimentele, face o masă cu adevărat copioasă, iar extraurile de cheddar, smântână și chipsuri tortilla o fac și mai bună. Durează puțin să se facă, dar merită


Încercați acest chilli texan, apoi consultați rețetele noastre ușoare de ardei iute con carne, ardei iute vegetarian, ardei iute vegan și alte rețete de ardei iute.

Ingrediente

  • ulei pentru prăjit
  • tocană friptură 500 g, tăiate în bucăți mici
  • ceapa 2 mari, tocate
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • supă de pui 300 ml
  • boia afumată fierbinte ½ linguriță
  • oregano 2 lingurite
  • chimen măcinat 2 lingurite
  • pudră de ardei iute mediu 1½ linguriță
  • piure de tomate 2 linguri
  • zahar brun 2 lingurite
  • smântână sau cheddar ras sau felii de lime sau chipsuri de tortilla a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie apoi se condimenteaza carnea si se rumeneste peste tot intr-o tigaie. Adăugați ceapa, usturoiul și supa de pui, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.

  • Pasul 2

    Adăugați boia de ardei, oregano, chimen, praf de ardei iute, piure de roșii și zahăr. Se amestecă apoi se mai fierbe încă o oră sau până când carnea este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat. Serviți chilli-ul în boluri cu acompaniamente.

Informatii nutritionale

  • Kcals 270
  • Gras 13.2g
  • Carbohidrați 9.6g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 30.7g
  • Sare 0,5g
#ardei #iute #texan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *