Skip to content

Tipul bucătăriei:

Frigarui de chorizo ​​si ardei padron

Ardei padron la gratar si frigarui de chorizo ​​cu stropi de miere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servire 4-6
  • Uşor

Acești ardei padron la grătar și frigărui de chorizo ​​cu stropi de miere sunt aperitivul sau mâncarea perfectă pentru a le servi cu băuturi în lunile de vară. În plus, sunt super rapid și ușor de făcut.


Ingrediente

  • ardei padron 150 g
  • felii de chorizo ​​sau ulei de măsline
  • Miere 1 lingura
  • sare de mare în fulgi pentru stropire
  • boia afumată o ciupitura

Metodă

  • Pasul 1

    Pasul 1

    Înmuiați 12 frigărui de lemn în apă timp de 10 minute. Așezați ardeii și chorizo ​​pe frigărui, îndoind fiecare felie de chorizo. Încinge o tigaie mare sau un grătar în aer liber. Dacă folosiți o tigaie, încălziți 1 lingură ulei de măsline. Prăjiți sau frigăruile la grătar în două reprize timp de aproximativ 2 minute, sau până când sunt carbonizate pe ambele părți. Scoateți-le și puneți-le pe un platou. Când sunt toate la grătar, stropiți cu miere, sare și boia afumată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 86
  • Carbohidrați 5g
  • Proteină 3.3g
  • Gras 5.8g
  • Sare 0,3g
  • Saturate 1.9g
  • Fibră 0,5g
#Ardei #padron #gratar #frigarui #chorizo #stropi #miere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *