Tipul bucătăriei:
Ardei padron la gratar si frigarui de chorizo cu stropi de miere
- servire 4-6
- Uşor
Acești ardei padron la grătar și frigărui de chorizo cu stropi de miere sunt aperitivul sau mâncarea perfectă pentru a le servi cu băuturi în lunile de vară. În plus, sunt super rapid și ușor de făcut.
Ingrediente
- ardei padron 150 g
- felii de chorizo sau ulei de măsline
- Miere 1 lingura
- sare de mare în fulgi pentru stropire
- boia afumată o ciupitura
Metodă
-
Pasul 1
Pasul 1
Înmuiați 12 frigărui de lemn în apă timp de 10 minute. Așezați ardeii și chorizo pe frigărui, îndoind fiecare felie de chorizo. Încinge o tigaie mare sau un grătar în aer liber. Dacă folosiți o tigaie, încălziți 1 lingură ulei de măsline. Prăjiți sau frigăruile la grătar în două reprize timp de aproximativ 2 minute, sau până când sunt carbonizate pe ambele părți. Scoateți-le și puneți-le pe un platou. Când sunt toate la grătar, stropiți cu miere, sare și boia afumată.
Informatii nutritionale
- Kcals 86
- Carbohidrați 5g
- Proteină 3.3g
- Gras 5.8g
- Sare 0,3g
- Saturate 1.9g
- Fibră 0,5g
#Ardei #padron #gratar #frigarui #chorizo #stropi #miere