Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de ardei roșu prăjit și cicoare cu fructe de capră și salam

Ardei roșu prăjit și cicoare cu boabe de caper și salam

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Acest fel de mâncare dulce de ardei roșu prăjit, cu salam sărat, cicoare crocante și boabe de caper, este fără gluten și are un conținut scăzut de calorii, o masă sănătoasă în mijlocul săptămânii


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ardei romano 3, însămânțate și împărțite în lungime
  • ulei de masline
  • cimbru 4 crenguțe
  • rozmarin 2 crenguțe, frunze culese
  • cicoare roșie 2, frunze separate
  • salam 8 felii
  • boabe de capere 15

ÎMBRĂCĂMINTE

  • nectar de agave 1 linguriță
  • oțet de sherry 1 lingură
  • patrunjel cu frunze plate tocat mărunt pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți ardeii într-o tavă de copt, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, împrăștiați cu cimbru și rozmarin, condimentați și prăjiți timp de 30 de minute.

  • Pasul 2

    Pentru a face pansamentul, amestecați nectarul de agave, oțetul de sherry și pătrunjelul în sucurile de prăjire din ardei.

  • Pasul 3

    Adăugați cicoarea la ardeiul prăjit și amestecați ușor. Transferați-le în farfurii, împrăștiați-le cu salam și boabe de caper și stropiți cu pansament.

Informatii nutritionale

  • Kcals 250
  • Gras 15.4g
  • Saturează 4.2g
  • Carbohidrați 16.6g
  • Zaharuri 13.8g
  • Fibră 7.2g
  • Proteină 7.4g
  • Sare 2.3g
.
#Ardei #roșu #prăjit #și #cicoare #boabe #caper #și #salam
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *