Tipul bucătăriei:
Ardei roșu prăjit și cicoare cu boabe de caper și salam
- servește 2
- Uşor
Acest fel de mâncare dulce de ardei roșu prăjit, cu salam sărat, cicoare crocante și boabe de caper, este fără gluten și are un conținut scăzut de calorii, o masă sănătoasă în mijlocul săptămânii
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- ardei romano 3, însămânțate și împărțite în lungime
- ulei de masline
- cimbru 4 crenguțe
- rozmarin 2 crenguțe, frunze culese
- cicoare roșie 2, frunze separate
- salam 8 felii
- boabe de capere 15
ÎMBRĂCĂMINTE
- nectar de agave 1 linguriță
- oțet de sherry 1 lingură
- patrunjel cu frunze plate tocat mărunt pentru a face 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți ardeii într-o tavă de copt, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, împrăștiați cu cimbru și rozmarin, condimentați și prăjiți timp de 30 de minute.
-
Pasul 2
Pentru a face pansamentul, amestecați nectarul de agave, oțetul de sherry și pătrunjelul în sucurile de prăjire din ardei.
-
Pasul 3
Adăugați cicoarea la ardeiul prăjit și amestecați ușor. Transferați-le în farfurii, împrăștiați-le cu salam și boabe de caper și stropiți cu pansament.
Informatii nutritionale
- Kcals 250
- Gras 15.4g
- Saturează 4.2g
- Carbohidrați 16.6g
- Zaharuri 13.8g
- Fibră 7.2g
- Proteină 7.4g
- Sare 2.3g
#Ardei #roșu #prăjit #și #cicoare #boabe #caper #și #salam