Tipul bucătăriei:
Aripi de pui lipite cu zmeură
- servește 4 ca gustare
- Uşor
Verificați rețeta noastră de aripi de pui dulci și lipicioase cu glazură de gem de zmeură și o picătură de Tabasco picant. Gatiti aceste aripi pentru o gustare usoara pentru a hrani o multime
Încercați aceste aripi de pui lipicioase, apoi verificați mai multe rețete de aripi de pui, cum ar fi aripile noastre de pui la grătar și aripi de pui picante.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- aripioare de pui 500g
- gem de zmeură fără sămânță 4 linguri
- oțet balsamic 1 lingură
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- Tabasco 2 lingurițe
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Separați fiecare aripă în două bucăți și tăiați micile aripi (le puteți îngheța pentru stoc).
-
Pasul 2
Se întinde peste o formă de copt antiaderentă și se frige timp de 40 de minute.
-
Pasul 3
Între timp, puneți restul ingredientelor într-o tigaie mică și încălziți ușor, adăugând o măcinare bună de piper negru.
-
Pasul 4
Scoateți aripile și periați-le peste tot cu glazura. Se prăjește încă 15-20 de minute, glazurând la fiecare 5 minute, până se lipesc și se fierbe.
Informatii nutritionale
- Kcals 210
- Gras 10g
- Saturează 2.8g
- Carbohidrați 13g
- Zaharuri 12.5g
- Fibră 0,5g
- Proteină 16.8g
- Sare 0,3g