Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Aripi de pui lipicioase cu sos de zmeură

Aripi de pui lipite cu zmeură

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca gustare
  • Uşor

Verificați rețeta noastră de aripi de pui dulci și lipicioase cu glazură de gem de zmeură și o picătură de Tabasco picant. Gatiti aceste aripi pentru o gustare usoara pentru a hrani o multime


Încercați aceste aripi de pui lipicioase, apoi verificați mai multe rețete de aripi de pui, cum ar fi aripile noastre de pui la grătar și aripi de pui picante.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • aripioare de pui 500g
  • gem de zmeură fără sămânță 4 linguri
  • oțet balsamic 1 lingură
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • Tabasco 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Separați fiecare aripă în două bucăți și tăiați micile aripi (le puteți îngheța pentru stoc).

  • Pasul 2

    Se întinde peste o formă de copt antiaderentă și se frige timp de 40 de minute.

  • Pasul 3

    Între timp, puneți restul ingredientelor într-o tigaie mică și încălziți ușor, adăugând o măcinare bună de piper negru.

  • Pasul 4

    Scoateți aripile și periați-le peste tot cu glazura. Se prăjește încă 15-20 de minute, glazurând la fiecare 5 minute, până se lipesc și se fierbe.

Informatii nutritionale

  • Kcals 210
  • Gras 10g
  • Saturează 2.8g
  • Carbohidrați 13g
  • Zaharuri 12.5g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 16.8g
  • Sare 0,3g
.
#Aripi #pui #lipite #zmeură
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *