Tipul bucătăriei:
Aripioare de pui marocane
- servește 4 ca gustare
- Puțin efort
Aceste aripioare de pui marocane sunt făcute cu ketchup de rodie, care este bogat în aromă de roșii și are un indiciu binevenit de acru din melasa de rodie.
Încercați aceste aripioare de pui marocane, apoi consultați mai multe rețete de aripioare de pui, cum ar fi aripioarele noastre de pui la grătar și aripioarele de pui picante.
*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie. Nu putem garanta că toate mărcile de ketchup cu rodie nu conțin gluten.
Ingrediente
- aripioare de pui 1 kg
- ulei de masline
- Afrodite Ketçhup de rodie )
- pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată mărunt
- seminte de susan ½ linguriță, prăjită
- semințe de chimen ¼ linguriță, prăjită
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/180C/gaz 6. Tăiați vârfurile ascuțite de pe aripioarele de pui și apoi tăiați-le în două la îmbinare pentru a crea aripioare.
-
Pasul 2
Puneți aripioarele într-un castron mare. Se amestecă cu sare și piper și 2 linguri ulei de măsline. Întindeți pe o tavă antiaderentă și gătiți timp de 45 de minute, întorcându-le de câteva ori în timpul coacerii.
-
Pasul 3
Ungeți peste tot cu ketchup apoi întoarceți la cuptor, periând cu mai mult ketchup la intervale regulate, timp de încă 10-15 minute, până devine lipicios și glazurat.
-
Pasul 4
Se amestecă pătrunjelul, susanul și semințele de chimen cu sare de mare și se presară peste aripioare.
Informatii nutritionale
- Kcals 420
- Gras 25.9g
- Saturate 6.4g
- Carbohidrați 12.3g
- Zaharuri 11.1g
- Fibră 2g
- Proteină 33.6g
- Sare 1.4g