Tipul bucătăriei:
Bacon și brioșe de ou
- face 6
- Uşor
Pregătiți brioșele de bacon și ouă pentru un brunch ușor de weekend gata în 45 de minute. Acestea sunt cel mai bine consumate calde din cuptor, întinse cu unt, ketchup sau sos brun
Faceți aceste brioșe cu slănină și ouă, apoi verificați brioșele noastre cu banane, clasic briose pentru micul dejun rețete, brioșe de dovlecei și mai delicioase rețete de brioșe.
Ingrediente
- unt sărat 25g, topit, plus extra pentru tablă
- slănină striată afumată 6 rashers, tăiate cubulețe
- cheddar matur 100g, ras
- făină simplă 150g
- praf de copt 1 linguriță
- bicarbonat de sodiu Sp linguriță
- arpagic 1 buchet mic, tăiat fin
- tot laptele 125 ml
- iaurt natural 100g
- ou 1 mediu
- ouă de prepeliță 6
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți 6 găuri dintr-o formă mare de brioșe. Puneți slănina într-o tigaie rece și gătiți ușor timp de 5-10 minute sau până devine aurie și crocantă. Așezați-vă pe hârtie de bucătărie.
-
Pasul 2
Se amestecă cheddar, făina, praful de copt, bicarbul și arpagicul într-un castron mare și se condimentează.
-
Pasul 3
Bateți împreună untul topit, laptele, iaurtul și oul într-un castron. Adăugați slănina la ingredientele umede, apoi amestecați în cea uscată, până când tocmai se combină. Împărțiți puțin mai puțin de jumătate din aluat între fiecare gaură de tablă pentru brioșe, făcând o adâncitură în mijloc (am folosit partea inferioară a unui lingur de măsurare). Spargeți cu grijă un ou de prepeliță în fiecare, apoi acoperiți cu restul de aluat (adăugați linguri în jurul oului, cu ultimul deasupra).
-
Pasul 4
Coaceți briosele timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute în cutie, apoi se transformă cu grijă pe o grătar pentru a se răci încă 5 minute înainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 302
- Gras 17.4g
- Saturează 8.9g
- Carbohidrați 21.8g
- Zaharuri 2.5g
- Fibră 1.1g
- Proteină 14g
- Sare 1.4g