Tipul bucătăriei:
Bagheta cu sunca cu castraveti picant
- serveste 4
- Puțin efort
Aromele puternice și castraveții murați dau acestei baghete cu șuncă un picant. Este foarte ușor de făcut în jumătate de oră, așa că o rețetă perfectă la prânz sau la cină rapidă
Vrei să încerci un proiect de coacere de weekend? Pregătiți-vă baghetele noastre pentru a le folosi pentru acest sandviș cu șuncă și castraveți.
Ingrediente
- sunca prajita 400g, dintr-o bucată sau în felii groase
- ceapa verde 4, albul și verdele separate
- ulei de susan 1 lingura
- sos hoisin 3 linguri
- sos de soia închis 2 linguri
- piure de tomate 1 lingura
- miere curgătoare 1 lingura
- Pudră chinezească cu cinci condimente o ciupitura
- castravete 1/2
- sos chilli sriracha 2 linguri
- orez vin Oțet 2 lingurite
- fulgi de chilli câteva ciupituri
- bagheta 1 mare sau 2 mici
- salată verde prețioasă frunze de servit
- maiaua japoneză a servi (optional)
Metodă
-
Pasul 1
Folosiți două furculițe pentru a toca fin șunca sau tăiați-o în cuburi mici. Albusurile de ceapa se taie subtiri, apoi se toaca verdeata marunt si se lasa in apa rece ca gheata.
-
Pasul 2
Se amestecă uleiul de susan, hoisin, soia, piureul de roșii, mierea și cinci condimente, apoi se amestecă albușurile de ceapă și șunca.
-
Pasul 3
Tăiați castravetele în felii lungi și subțiri. Se amestecă sriracha și oțetul cu un praf bun de sare și fulgii de ardei iute și se amestecă prin castraveți pentru a se acoperi. Dacă puteți, lăsați 15 minute la marinat.
-
Pasul 4
Împărțiți bagheta în jumătate pe orizontală, dar nu până la capăt și umpleți cu șuncă mărunțită, castraveți chilli, verdeață de ceapă de primăvară scursă, bijuterie și maia. Tăiați în 4 bucăți pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 363
- Gras 7.7g
- Saturate 2.1g
- Carbohidrați 44,7g
- Fibră 3.2g
- Proteină 27.2g
- Sare 5.6g