Skip to content

Tipul bucătăriei:

17898

Bagheta cu sunca cu castraveti picant

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Aromele puternice și castraveții murați dau acestei baghete cu șuncă un picant. Este foarte ușor de făcut în jumătate de oră, așa că o rețetă perfectă la prânz sau la cină rapidă


Vrei să încerci un proiect de coacere de weekend? Pregătiți-vă baghetele noastre pentru a le folosi pentru acest sandviș cu șuncă și castraveți.

Ingrediente

  • sunca prajita 400g, dintr-o bucată sau în felii groase
  • ceapa verde 4, albul și verdele separate
  • ulei de susan 1 lingura
  • sos hoisin 3 linguri
  • sos de soia închis 2 linguri
  • piure de tomate 1 lingura
  • miere curgătoare 1 lingura
  • Pudră chinezească cu cinci condimente o ciupitura
  • castravete 1/2
  • sos chilli sriracha 2 linguri
  • orez vin Oțet 2 lingurite
  • fulgi de chilli câteva ciupituri
  • bagheta 1 mare sau 2 mici
  • salată verde prețioasă frunze de servit
  • maiaua japoneză a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Folosiți două furculițe pentru a toca fin șunca sau tăiați-o în cuburi mici. Albusurile de ceapa se taie subtiri, apoi se toaca verdeata marunt si se lasa in apa rece ca gheata.

  • Pasul 2

    Se amestecă uleiul de susan, hoisin, soia, piureul de roșii, mierea și cinci condimente, apoi se amestecă albușurile de ceapă și șunca.

  • Pasul 3

    Tăiați castravetele în felii lungi și subțiri. Se amestecă sriracha și oțetul cu un praf bun de sare și fulgii de ardei iute și se amestecă prin castraveți pentru a se acoperi. Dacă puteți, lăsați 15 minute la marinat.

  • Pasul 4

    Împărțiți bagheta în jumătate pe orizontală, dar nu până la capăt și umpleți cu șuncă mărunțită, castraveți chilli, verdeață de ceapă de primăvară scursă, bijuterie și maia. Tăiați în 4 bucăți pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 363
  • Gras 7.7g
  • Saturate 2.1g
  • Carbohidrați 44,7g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 27.2g
  • Sare 5.6g
.
#Bagheta #sunca #castraveti #picant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *