Skip to content

Tipul bucătăriei:

baghete Merguez

baghete Merguez

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Sandvișul cu cârnați suprem. Cârnați picante Merguez cu ceapă roșie lipicioasă umplută în baghete pentru un prânz sățios sau o masă rapidă care va fi cu siguranță un succes cu familia sau prietenii.


Vrei să încerci un proiect de coacere de weekend? Pregătiți-vă baghetele noastre pe care să le folosiți pentru această rețetă.

Ingrediente

  • mezeluri merguez 8
  • ceapa rosie 1, feliate fin
  • ulei
  • oțet balsamic 1 lingura
  • maioneză 2 linguri
  • lămâie ½, cu coaja si zeama
  • bagheta 1, tăiați în 4 bucăți și desfaceți pe o parte
  • frunze de coriandru o mână

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți sau grătar cârnații merguez. Intre timp se caleste ceapa rosie in putin ulei pana se inmoaie, apoi se adauga balsamul, se amesteca si se caleste pana ce ceapa devine lipicioasa.

  • Pasul 2

    Se amestecă maiaua cu coaja și sucul de lămâie și se condimentează bine. Întindeți maiaua pe bucățile de baghetă, împărțiți ceapa între ele și adăugați la fiecare 2 cârnați și câteva frunze de coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 574
  • Gras 34.7g
  • Carbohidrați 45g
  • Fibră 4.4g
  • Proteină 18.2g
  • Sare 3.2g
#baghete #Merguez
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *