Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de bibilici friptă cu cardamom și unt chilli

Bibilică friptă cu cardamom și unt de ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 3-4
  • Uşor

Bibilica de Guineea este la fel de ușor de gătit ca și puiul și va face un fel principal de cină uimitor și neobișnuit. Aici pasărea este aromată cu cardamom și unt de ardei iute.


Faceți această bibilică friptă impresionantă cu cardamom și unt de ardei iute, apoi consultați-ne bibilică friptă în sos de vin alb, tajine de bibilicibibilică friptă și altele retete de bibilici.

Ingrediente

  • bibilică 1
  • mascarpone 3 linguri
  • unt 50 g
  • cardamom 6 păstăi, ușor zdrobite
  • fulgi de ardei iute roșu uscat un ciupit mare
  • eşalotă 2, tocate fin

Metodă

  • Pasul 1

    Etapa 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Șterge bibilica uscată, dezlegă și asezonează bine pielea. Pune mascarpone în cavitatea corpului și pune-l într-o caserolă de mică adâncime rezistentă la cuptor. Pune untul intr-o tigaie mica cu cardamomul si chilli, si se incinge pana se topeste untul, apoi se unge peste bibilica si apoi se da la cuptor pentru 20 de minute. Se unge din nou și se fierbe încă 20 de minute.

  • Pasul 2

    pasul 2

    Coborâți cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4 și ungeți din nou pasărea cu untul rămas, răsturnând condimentele pe piele. Turnați eșalota în sucurile care s-au format în baza cratiței și gătiți încă 20 de minute. Odihnește pasărea timp de 20 de minute, apoi aruncă orice suc din corp în tigaie înainte de a o scoate. Se încălzește sucul până când face bule. Tăiați bibilica, adăugați orice suc de sculptură în sos și puneți-l cu lingura pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 405
  • Gras 27.5g
  • Saturate 16.4g
  • Carbohidrați 1.4g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 37.7g
  • Sare 0,6g
#Bibilică #friptă #cardamom #și #unt #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *