Tipul bucătăriei:
Biluțe umplute de porc, salvie și castane
- serveste 8
- Uşor
Cea mai bună rețetă de umplut bile. Aceste mici pachete de dimensiuni mici folosesc castane ambalate în vid, care oferă o notă de sărbătoare superbă. Învelite în slănină arată bine și au și gust bun. Pregătiți o mulțime de mâncare alături de cina de Crăciun.
Faceți aceste bile umplute ușoare, apoi verificați umplutura noastră de salvie și ceapă, umplutura de castane, umplutura de carne de cârnați și mai multe rețete de garnituri de Crăciun.
Ingrediente
- cârnați cu carne 6-8, pielea îndepărtată
- ceapă 1, decojit si ras
- măr 1, fără miez, decojit și ras
- castane vac-pac 100g, tocat
- pesmet proaspăt 100 g
- ou 1 galbenus
- slănină tăiată în felii subțiri 16 erupții cutanate
- salvie un pumn de frunze, tocate, plus 8 frunze mici
Metodă
-
Pasul 1
Pune într-un castron toate ingredientele, cu excepția slăninii și a frunzelor de salvie. Se condimentează bine apoi se amestecă cu mâinile și se formează 8 bile. Toarce fiecare bila pentru a se aplatiza putin, pune deasupra o frunza de salvie, apoi inveleste cu 2 felii de bacon pentru a face un colet. Se pune pe o tava antiaderenta si se fierbe la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de 30 de minute pana devin aurii.
Informatii nutritionale
- Kcals 304
- Gras 18.7g
- Carbohidrați 20.7g
- Fibră 1.3g
- Proteină 14.5g
- Sare 1,87g