Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară de cârnați cu ceapă caramelizată

Biscuiți de cârnați lipicioși cu ceapă fierte cu bere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 6
  • Uşor

Toată lumea iubește micii cârnați de cocos lipicioși pe care îi primiți la petreceri – așa că iată o versiune super-dimensiune într-un bap moale


Ingrediente

  • carnati de porc 12
  • draga draga 3 linguri
  • mustar Dijon 2 linguri
  • sos de soia 2 linguri
  • bape albe făinoase 6, prăjit
  • muștar american, ketchup, sos de chilli și sos brun a servi

CEAPĂ

  • unt 25g
  • ulei de masline 1 lingură
  • ceapa 3 mari, înjumătățite și tăiate mărunt
  • dark dark (nu amar) 200ml
  • zahăr brun moale închis 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face ceapa, încălziți untul și uleiul într-o tigaie la foc mic. Se prăjește ceapa timp de 20 de minute sau până se înmoaie. Se amestecă bere și zahărul, apoi se fierbe încă 30 de minute până se evaporă și ceapa s-a făcut aurie și s-a caramelizat.

  • Pasul 2

    Se prăjește cârnații într-o tigaie mare, până devin aurii peste tot și fierte. Se amestecă mierea, muștarul și soia și se stropesc peste cârnați, aruncând până când sunt acoperite și lipicioase. Adunați cârnații în buzunare cu câteva ceapă și sosul preferat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 481
  • Gras 17.1g
  • Saturează 6.3g
  • Carbohidrați 62,8g
  • Zaharuri 22g
  • Fibră 5.5g
  • Proteină 14.8g
  • Sare 2.4g
.
#Biscuiți #cârnați #lipicioși #ceapă #fierte #bere
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast