Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă coreeană cu bol Bulgogi de vită

Bol cu ​​friptură bulgogi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Friptura de cocoș este marinată în pastă de ardei roșu coreeană pentru un plus de aromă și apoi servită într-un castron de legume proaspete și orez brun la abur


Ingrediente

  • friptură cu cropă 1, tăiat de orice grăsime
  • gochujang (pastă de ardei roșu coreeană) 1 lingură
  • orez basmati maro aburit Pungă de 250g
  • ulei de masline
  • morcov 1, mărunțită
  • ardei roșu 1, feliat subțire
  • ceapa verde 2, feliat subțire
  • nori 1 foaie, tăiată în benzi
  • seminte de susan 1 lingură

ÎMBRĂCĂMINTE

  • gochujang 1 linguriță
  • sos de soia 1 lingură
  • orez vin Oțet 1 lingură
  • ulei de susan 1 linguriță
  • usturoi 1/2 cuișor, zdrobit
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingurita

Metodă

  • Pasul 1

    Frecați friptura peste tot cu gochujang și o măcinare bună de piper negru. Se lasă la marinat 30 de minute la temperatura camerei.

  • Pasul 2

    Încălziți orezul urmând instrucțiunile ambalajului.

  • Pasul 3

    Puneți puțin ulei într-o tigaie la foc mediu. Condimentați friptura cu sare și adăugați-o în tigaie, gătind 2-3 minute pe fiecare parte. Se odihnește pe o farfurie timp de 2 minute, apoi se feliază subțire.

  • Pasul 4

    Bateți toate ingredientele pentru dressing și adăugați sucurile de odihnă din friptură.

  • Pasul 5

    Aruncați orezul cu ¾ de pansament și împărțiți între boluri. Adăugați legumele, friptura nori și felii în grămezi mici și terminați cu o stropire de semințe de susan și restul sosului.

Informatii nutritionale

  • Kcals 420
  • Gras 12.4g
  • Saturează 3.3g
  • Carbohidrați 41,5g
  • Zaharuri 10.9g
  • Fibră 6.6g
  • Proteină 32.3g
  • Sare 2.9g
.
#Bol #friptură #bulgogi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *