Tipul bucătăriei:
Broasca Chorizo în gaură cu ceapă prăjită
- serveste 4
- Uşor
O întorsătură interesantă a unei broaște râioase clasice în gaură. Serviți în feluri de mâncare individuale cu legume verzi proaspete pentru un prânz delicios de duminică.
Ingrediente
- cârnați chorizo 8 mici
- eșalotă sau pui de ceapă 6, decojite
- făină 125 g
- ouă 3
- lapte 300 ml
- rozmarin 4 crengute
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Prăjiți cârnații și eșaloții într-un vas rezistent la cuptor sau în 4 feluri individuale, timp de 10 minute. Puneți făina, ouăle, laptele și un praf de sare într-un ulcior și, folosind un blender de mână sau un mixer, mixați până se omogenizează. adăugați rozmarinul la cârnați apoi turnați aluatul. Măriți cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 6 și gătiți 20-30 de minute până devin aurii.
#Broasca #Chorizo #în #gaură #ceapă #prăjită