Skip to content

Tipul bucătăriei:

16619

Broasca Chorizo ​​în gaură cu ceapă prăjită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O întorsătură interesantă a unei broaște râioase clasice în gaură. Serviți în feluri de mâncare individuale cu legume verzi proaspete pentru un prânz delicios de duminică.


Ingrediente

  • cârnați chorizo 8 mici
  • eșalotă sau pui de ceapă 6, decojite
  • făină 125 g
  • ouă 3
  • lapte 300 ml
  • rozmarin 4 crengute

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Prăjiți cârnații și eșaloții într-un vas rezistent la cuptor sau în 4 feluri individuale, timp de 10 minute. Puneți făina, ouăle, laptele și un praf de sare într-un ulcior și, folosind un blender de mână sau un mixer, mixați până se omogenizează. adăugați rozmarinul la cârnați apoi turnați aluatul. Măriți cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 6 și gătiți 20-30 de minute până devin aurii.

#Broasca #Chorizo #în #gaură #ceapă #prăjită
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *