Tipul bucătăriei:
Broccoli și chorizo cu tulpină fragedă cu ouă poșate
- serveste 2
- Uşor
Chorizo crocant completează perfect aroma broccoli cu tulpini fragede în această rețetă super simplă. Se serveste cu o salata de nasturel, rucola si spanac.
Ingrediente
- chorizo ½ pachet, tăiat în fâșii
- ulei de masline
- broccoli tulpină Pachet de 200 g, feliat
- ouă 2
- otet de vin rosu 1 lingura
- salata de nasturel, rucola sau spanac ½ pungă mică
- nuci de pin 2 linguri, prăjite
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti chorizo-ul in 1 lingura ulei de masline pana devine crocant. Albește tulpina fragedă până când se înmoaie, aproximativ 2-3 minute. Poam ouăle până când albușurile sunt întărite, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Bateți 2 linguri de ulei de măsline cu oțetul și asezonați.
-
Pasul 2
Se amestecă salata, broccoli și chorizo cu dressingul. Aranjați pe farfurii și împrăștiați peste nuci de pin.
Acoperiți cu un ou poșat.
Informatii nutritionale
- Kcals 353
- Carbohidrați 3.9g
- Proteină 15.6g
- Gras 30.6g
- Sare 0,5g
- Saturate 6g
- Fibră 3.7g
#Broccoli #și #chorizo #tulpină #fragedă #ouă #poșate