Tipul bucătăriei:
bulion chinezesc de porc
- serveste 2
- Uşor
Aceasta este o supă asiatică cu adevărat gustoasă cu carne de porc, bok choy, ghimbir și multă ceapă de primăvară. Nu ar putea fi mai ușor de făcut – pur și simplu pune totul într-o oală și fierbe. Gata in mai putin de 10 minute pentru a fi servita cu orez sau taitei.
Ingrediente
- muschiulet de porc 200 g, tăiate în fâșii lungi și subțiri
- supă de pui 300 ml
- sos de soia 2 lingurite
- Cinci condimente chinezești 1 lingura
- rădăcină de ghimbir bucată mare, decojită și tăiată în bețe de chibrit
- baby bok choy 100 g, sferturi
- ardei iute roșu ½, fără sămânță și tocată mărunt
- ceapa verde o grămadă, albușuri și verdeață feliate și separate
Metodă
-
Pasul 1
Puneți toate ingredientele, cu excepția verdețurilor de ceapă, într-o tigaie mare, puneți capacul și lăsați să fiarbă ușor. Gatiti, fara sa fiarba, aproximativ 8 minute, pana cand carnea de porc si-a schimbat culoarea si verdeturile sunt fierte, dar tot crocante.
-
Pasul 2
Se pune în boluri, se împrăștie cu verdeața de ceapă primăvară și se servește cu orez sau tăiței.
#bulion #chinezesc #porc