Skip to content

Tipul bucătăriei:

7759

bulion chinezesc de porc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Aceasta este o supă asiatică cu adevărat gustoasă cu carne de porc, bok choy, ghimbir și multă ceapă de primăvară. Nu ar putea fi mai ușor de făcut – pur și simplu pune totul într-o oală și fierbe. Gata in mai putin de 10 minute pentru a fi servita cu orez sau taitei.


Ingrediente

  • muschiulet de porc 200 g, tăiate în fâșii lungi și subțiri
  • supă de pui 300 ml
  • sos de soia 2 lingurite
  • Cinci condimente chinezești 1 lingura
  • rădăcină de ghimbir bucată mare, decojită și tăiată în bețe de chibrit
  • baby bok choy 100 g, sferturi
  • ardei iute roșu ½, fără sămânță și tocată mărunt
  • ceapa verde o grămadă, albușuri și verdeață feliate și separate

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți toate ingredientele, cu excepția verdețurilor de ceapă, într-o tigaie mare, puneți capacul și lăsați să fiarbă ușor. Gatiti, fara sa fiarba, aproximativ 8 minute, pana cand carnea de porc si-a schimbat culoarea si verdeturile sunt fierte, dar tot crocante.

  • Pasul 2

    Se pune în boluri, se împrăștie cu verdeața de ceapă primăvară și se servește cu orez sau tăiței.

#bulion #chinezesc #porc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *