Skip to content

Tipul bucătăriei:

Bun cha

Bun cha

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Bun cha este o salată tipică în Vietnam. Acesta este foarte ușor de preparat, deoarece carnea de porc sfârâitoare este servită cu o salată pregătită înainte de tăiței, ierburi și germeni de fasole și un sos puternic.


Ingrediente

  • file de porc 1, tuns
  • ceapa verde 4, tocat
  • ghimbir o bucată de mărimea unei nuci, tocată grosier
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate grosier
  • sos de pește 2 linguri
  • sos de soia 1 lingura
  • ulei de susan 1 lingura
  • zahăr tos auriu 2 linguri
  • otet de orez 2 linguri
  • sos de pește 2 linguri
  • apă 2 linguri
  • lămâie verde 1 suc
  • chilli ochi de pasăre 1 tocat
  • tăiței de orez vermicelli gătiți (servit rece)
  • frunze mici de salată
  • crengute de coriandru
  • crengute de menta
  • muguri de fasole albite

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați fileul de porc în fâșii lungi și subțiri și puneți-l într-un vas. Puneți ceapa primăvară, ghimbirul și usturoiul într-un robot de bucătărie mic și amestecați până la o pastă. Turnați în vasul de porc cu sosul de pește, soia și susan și aruncați totul. Lăsați câteva ore sau peste noapte.

  • Pasul 2

    Așezați carnea de porc pe frigărui, amestecând-o, apoi puneți-o pe grătar sau grătar până se caramelizează și este gătită.

  • Pasul 3

    Amestecați ingredientele pentru sosul de scufundare.

  • Pasul 4

    Pune câte o grămadă din fiecare acompaniament pe patru farfurii, apoi adaugă carnea de porc și un castron cu sos la fiecare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 302
  • Gras 6.3g
  • Saturate 2.2g
  • Carbohidrați 12.9g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 48.3g
  • Sare 4g
#Bun #cha
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *