Tipul bucătăriei:

Rețetă Bap Mic dejun

Bunul brekkie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați chiflele de mic dejun de la scriitorul de alimente John Gregory-Smith cu slănină, ouă prăjite crocante și varză coaptă sărată. Faceți această rețetă ușoară de brunch pentru o delicatese super-indulgentă în weekend


John Gregory-Smith spune: „Cafenelele sofisticate din Sydney au ceva în comun – toate servesc un coc de mic dejun ucigaș, perfect pentru a arunca o mahmureală. Mi-a plăcut cât de bine au fost împreună, cu arome și texturi incredibile. ”

Ingrediente

  • frunze de kale 100g, tulpini lemnoase îndepărtate
  • ulei de masline 2 linguri
  • boia afumată 1 linguriță
  • slănină striată 8 rashers
  • unt 40g
  • ouă 4
  • chifle brioche 4
  • mozzarella Minge de 125g
  • Sriracha 2 linguri
  • maioneză 6 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Încărcați kale pe o tavă de copt, stropiți peste ulei și condimentați bine. Aruncați împreună și coaceți timp de 10-12 minute (întorcându-vă la jumătate) sau până când sunt crocante și aurii. Scoateți din cuptor, împrăștiați peste boiaua și amestecați bine.

  • Pasul 2

    Rotiți grătarul la mare. Puneți slănina pe un raft și grătiți timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când devine aurie și crocantă.

  • Pasul 3

    Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți ouăle. Condimentați și gătiți timp de 4-5 minute sau până când tocmai ați stabilit.

  • Pasul 4

    În timp ce ouăle se gătesc, tăiați chiflele pe jumătate și fierbeți-le la grătar timp de 1 minut până se prăjesc. Rupeți mozzarella și împărțiți-o între jumătățile de jos ale chiflelor. Puneți pe grătar și gătiți timp de 1 minut până se topește, apoi transferați pe farfurii de servire.

  • Pasul 5

    Se amestecă sriracha cu maioneza. Întindeți sosul pe partea inferioară a capacelor cocului. Stropiți restul peste chiflele acoperite de mozzarella și acoperiți cu slănina. Adăugați oul și, în cele din urmă, kale. Completați cu celelalte jumătăți de chifle și serviți imediat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 1000
  • Gras 79,7g
  • Saturează 21g
  • Carbohidrați 36,5g
  • Zaharuri 8.7g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 32.6g
  • Sare 3.4g
.
#Bunul #brekkie
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast