Skip to content

Tipul bucătăriei:

burger de bou

burger de bou

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Un burger ușor, dar atât de bun. Tocată de vită, capere și cornișoare pentru chiflă. Un sos de roșii de casă rapid este cea mai bună atingere finală. Cel mai bun pentru un răsfăț de weekend sau o masă specială la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • carne de vită tocată 500 g
  • ceapă 1, tăiate mărunt
  • capere 1 lingura, clatita si tocata grosier
  • cornibii tocat fin pentru a face 1 lingura
  • ou 1
  • firimituri de pâine 3 linguri
  • pătrunjel cu frunze plate y buchet mic, frunze tocate
  • mustar Dijon 1 lingura
  • sos Worcestershire 1 lingura

sos de rosii

  • roșii prune 2 cutii de 400 g
  • eşalotă 2, tăiate mărunt
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • cimbru proaspăt 1 lingura frunze
  • ulei vegetal 2 lingurite

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face sosul de rosii, combinati toate ingredientele intr-o tigaie si asezonati. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră, sau până când sosul se îngroașă. Se lasa sa se raceasca.

  • Pasul 2

    Se amestecă toate ingredientele pentru burgeri și se condimentează bine. Modelați în 4 chifteluțe. Prăjiți timp de 8-10 minute, întorcându-le o dată. Serviți într-o chiflă sau un sfert de ciabatta cu sosul de roșii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 405
  • Gras 24.6g
  • Carbohidrați 16.7g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 30.5g
  • Sare 1.09g
#burger #bou
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *