Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de burger coreean pentru burgeri Bulgogi cu Gochujang

Burgeri Bulgogi cu castraveți murați rapid

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Pasta coreeană gochujang adaugă o lovitură de ardei iute la acești burgeri de vită, servită cu castraveți libanezi murați și varză mărunțită pentru o crocantă suplimentară


Încercați acești burgeri bulgogi coreeni, apoi verificați cel mai bun burger cu brânză și burger perfect cu toate toppingurile.

Ingrediente

  • otet de orez 200 ml
  • zahăr pudră 75g
  • turmeric măcinat 1 linguriță
  • Castravete libanez 1 sau 1 castravete mediu, feliat subțire
  • floarea soarelui sau ulei vegetal 4 lingurițe
  • chifle brioșe sau chifle albi cu burgeri moi 4
  • maioneză 5 linguri
  • ulei de susan prăjit 1 linguriță
  • varza alba ½ mici, miezuri și mărunțite mărunt

BULGERI BULGOGI

  • zahăr brun moale deschis 2 lingurițe
  • sos usor de soia 4 lingurițe
  • carne tocata de vita 500g
  • pesmet moale 50g
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ghimbir ras pentru a face 2 lingurite
  • gochujang 2 linguri, plus extra pentru servire (opțional)
  • semințe de susan prăjite 2 linguri
  • boabe de piper negru o măcinare generoasă

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face burgerii, amestecați zahărul și sosul de soia într-un castron până când zahărul s-a dizolvat. Adăugați celelalte ingrediente de burger și folosiți-vă mâinile pentru a amesteca și a zdrobi totul împreună. Aproximativ sfert și formați în 4 torturi. Se răcește cel puțin 30 de minute pentru a se întări.

  • Pasul 2

    Puneți oțetul, zahărul tos, curcuma și un praf de sare într-o tigaie mică și aduceți la fierbere. Buleți 1 minut, apoi puneți feliile de castraveți într-un castron și turnați peste lichidul de murare. Se lasă 30 de minute sau până se răcește.

  • Pasul 3

    Frecați hamburgerile cu 1 linguriță de ulei fiecare și încălziți o tigaie mare cu fund greu, antiaderentă, la foc mediu. Se prajesc burgerii timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte. Încălziți chiflele într-un cuptor mic în același timp.

  • Pasul 4

    Împărțiți chiflele, amestecați maioneza cu uleiul de susan și întindeți-le pe toate părțile. Sandwich fiecare burger de vită cu o parte din castravete murat și o mână de varză mărunțită – plus un frotiu suplimentar de gochujang, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 896
  • Gras 59.3g
  • Saturează 12.2g
  • Carbohidrați 55.7g
  • Zaharuri 22.7g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 33.1g
  • Sare 2g
.
#Burgeri #Bulgogi #castraveți #murați #rapid
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *