Tipul bucătăriei:
burgeri coreeni rapidi
- serveste 2
- Uşor
Încercați burgerii noștri coreeni rapidi pentru o întorsătură asiatică la modă. Pasta de kimchi este acum mult mai ușor de obținut și este o modalitate excelentă de a condimenta un burger
Ingrediente
- friptură tocată 200 g
- Pastă de kimchi Tesco
- morcov 1 mic, mărunțit
- mooli sau daikon Secțiune de 4 cm, mărunțită
- ceapa rosie ½ mic, feliat fin
- maioneză 1 lingura
- ulei pentru prăjit
- salata moale câteva frunze
- chifle de burger brioș 2, împărțite și prăjite
Metodă
-
Pasul 1
Puneți carnea tocată într-un castron, adăugați 2 linguri de pastă de kimchi și asezonați. Amestecați bine apoi formați 2 burgeri, presându-i, deoarece se vor strânge înapoi când îi gătiți.
-
Pasul 2
Pune legumele într-un castron separat. Se amestecă maiaua cu 1 linguriță de pastă kimchi și se amestecă cu legumele. Prăjiți burgerii în puțin ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când sunt fierți.
-
Pasul 3
Puneți puțină salată verde pe fiecare bază de chiflă, deasupra cu un burger, apoi râpa și capacele lor.
Informatii nutritionale
- Kcals 542
- Gras 37.7g
- Saturate 11.5g
- Carbohidrați 25.6g
- Fibră 2.9g
- Proteină 23.6g
- Sare 0,9g