Tipul bucătăriei:
Burgeri de porc Tandoori cu raita de roșii și coriandru
- serveste 4
- Uşor
Condimentează-ți burgerii cu pastă de curry Tandoori și servește-ți cu iaurt răcoritor și naans calde pentru o cină rapidă și ușoară de inspirație indiană pentru patru persoane.
Ingrediente
- tocat slab de porc 500 g
- ceapa rosie 1, ras
- pastă de curry tandoori 2 linguri
- coriandru un buchet mic, tocat
- iaurt natural oală de 150 ml
- rosii 2, tocat
- ceapa verde 4, feliate
- mini naans a servi
- salata verde crocanta frunze de servit
Metodă
-
Pasul 1
Puneți tocată, ceapa, pasta de curry și jumătate de coriandru într-un bol, condimentați și amestecați foarte bine. Formați în 4 burgeri.
-
Pasul 2
Pune la grătar aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte până când este fiert. Intre timp amestecati restul de coriandru cu iaurtul, rosiile si ceapa primavara. Servește burgerii cu naans calde și raita.
Informatii nutritionale
- Kcals 386
- Carbohidrați 32.4g
- Proteină 37.2g
- Gras 12.9g
- Sare 1.36g
- Fibră 2g
#Burgeri #porc #Tandoori #raita #roșii #și #coriandru