Skip to content

Tipul bucătăriei:

2029

Burgeri de porc Tandoori cu raita de roșii și coriandru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Condimentează-ți burgerii cu pastă de curry Tandoori și servește-ți cu iaurt răcoritor și naans calde pentru o cină rapidă și ușoară de inspirație indiană pentru patru persoane.


Ingrediente

  • tocat slab de porc 500 g
  • ceapa rosie 1, ras
  • pastă de curry tandoori 2 linguri
  • coriandru un buchet mic, tocat
  • iaurt natural oală de 150 ml
  • rosii 2, tocat
  • ceapa verde 4, feliate
  • mini naans a servi
  • salata verde crocanta frunze de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți tocată, ceapa, pasta de curry și jumătate de coriandru într-un bol, condimentați și amestecați foarte bine. Formați în 4 burgeri.

  • Pasul 2

    Pune la grătar aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte până când este fiert. Intre timp amestecati restul de coriandru cu iaurtul, rosiile si ceapa primavara. Servește burgerii cu naans calde și raita.

Informatii nutritionale

  • Kcals 386
  • Carbohidrați 32.4g
  • Proteină 37.2g
  • Gras 12.9g
  • Sare 1.36g
  • Fibră 2g
#Burgeri #porc #Tandoori #raita #roșii #și #coriandru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *