Skip to content

Tipul bucătăriei:

burgeri de pui Churrasco

burgeri de pui Churrasco

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Acești burgeri de pui churrasco fac o masă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii pentru doi, care se simte ca un răsfăț


Ingrediente

  • piept de pui fara piele 2 mici
  • portocale ½, suc
  • sos peri peri 1-2 linguri
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • ulei de masline ½ linguriță
  • brânză elvețiană sau cheddar 4 felii
  • ardei rosii prajiti 2 bucăți mari dintr-un borcan
  • chifle de ciabatta 2, prăjită
  • frunze moi de salata verde
  • salată de varză în stil delicatese 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați pieptul de pui în jumătate, astfel încât să aveți 2 bucăți de dimensiuni similare care se vor potrivi în chiflă și ungeți ușor bucățile mai groase pentru a le aplatiza. Amestecați portocala, peri peri, zahărul și uleiul cu niște condimente, apoi adăugați puiul și marinada pentru cel puțin 15 minute (30 dacă puteți).

  • Pasul 2

    Se încălzește o tigaie grătar sau o tigaie grea până se încinge. Gătiți puiul timp de 4-5 minute pe fiecare parte până când este gătit. Adăugați o felie de brânză deasupra puiului și lăsați-l să se ofilească puțin (sau lipiți-l pentru scurt timp sub grătar).

  • Pasul 3

    Puneți niște salată verde și o felie de ardei roșu pe fiecare chiflă și acoperiți cu puiul, niște salată de varză și capacele de chiflă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 786
  • Carbohidrați 48.1g
  • Proteină 50g
  • Gras 42.7g
  • Sare 2.7g
  • Saturate 13.2g
  • Fibră 4.9g
.
#burgeri #pui #Churrasco
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *