Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burgeri dulci din carne de porc cu ardei iute

Burgeri dulci din carne de porc cu ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Burgerii de porc de inspirație asiatică cu sos dulce de ardei iute sunt cu adevărat suculenți și o alternativă excelentă la clasica carne de vită. Coriandru adăugat în chifteluș oferă o adevărată prospețime preparatului.


Ingrediente

  • carne tocată de porc 400 g
  • ceapă 1, ras
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • sos de iute dulce cu ardei iute 2 linguri (Wagamama face una bună)
  • coriandru o mână mică, tocată
  • pesmet proaspăt 3 linguri
  • gălbenuș de ou 1, bătut
  • ulei de floarea soarelui
  • rulouri de ciabatta 4, tăiate la jumătate și ușor prăjite
  • rosii 2, feliate
  • ceapa rosie 1 mic, feliat

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați într-un castron cu mâinile carnea de porc, ceapa, usturoiul, sosul dulce de ardei iute, coriandru, pesmet și gălbenușul de ou. Se condimentează și se formează în 4 burgeri.

  • Pasul 2

    Prăjiți burgerii în 1 lingură de ulei timp de 5-6 minute pe fiecare parte la foc mediu sau până când sunt fierți. Aranjați fiecare burger pe o bază de ciabatta, acoperiți cu roșii feliate, ceapă roșie și puțin sos chilli dulce pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 399
  • Gras 16.3g
  • Saturate 4.7g
  • Carbohidrați 38,5g
  • Proteină 27g
#Burgeri #dulci #din #carne #porc #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *