Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burgeri și salată

Burgeri și salată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Reteta Victoria Moore pentru burgeri si slaw este super simpla si gata in mai putin de 30 de minute. Accentul se pune pe calitatea cărnii de vită, folosind un tocat cu 20% grăsime pentru a crea un burger moale care se topește, atât de bun încât să puteți păstra restul simplu.


Ingrediente

  • tocată bună de vită de măcelar 500g, aproximativ 15-20% grăsime
  • chifle de burger 4, prăjită
  • cheddar bun 100 g, feliate
  • ketchup sau maia a servi

Pentru slaw

  • varza alba ¼ mic
  • varza rosie ¼ mic
  • morcovi 2 mari, decojite
  • maioneză 3 linguri
  • iaurt natural 3 linguri
  • mustar Dijon ½ linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați carnea tocată cu niște condimente și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei în timp ce faceți salată. Taiati ambele varze marunt si puneti intr-un bol. Se rade grosier morcovul și se adaugă la varză. Într-un castron separat, amestecați maioneza, iaurtul și muștarul, asezonați după gust, apoi amestecați în amestecul de varză. Împărțiți carnea tocată în patru, rulați în biluțe și apoi zdrobiți în chifteluțe. Încingeți o tigaie cu bază grea și prăjiți burgerii aproximativ 4 minute pe o parte, răsturnați, apoi gătiți încă 3 minute sau mai mult, dacă doriți. Acoperiți cu cheddar feliat, puneți la grătar până se topește brânza, apoi asamblați burgerii în chifle cu ketchup de roșii sau maioneză, dacă doriți, și un fel de salată de varză.

Informatii nutritionale

  • Kcals 771
  • Gras 43.1g
  • Saturate 17g
  • Carbohidrați 50.3g
  • Fibră 6g
  • Proteină 42.4g
  • Sare 2.2g
#Burgeri #și #salată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *