Tipul bucătăriei:
Burgeri zdrobiți cu jalapeño rarebit
- face 4
- Uşor
Rarebit întâlnește brânza nacho în acest burger murdar în stil restaurant. Zdrobirea tortelor vă oferă margini extra crocante pentru un tratament final de la sfârșitul săptămânii
Ingrediente
- carne tocată de vită (aproximativ 10% grăsime) 400g
- ceapă 1 mic, ras
- sare de usturoi 1 linguriță
- ulei pentru prăjire
- maioneză a servi
- chifle burger în stil brioche 4, prăjit și măcinat
- frunze moi de salată
- ceapa rosie felii de servit
- castravecior felii de servit
JALAPEÑO RAREBIT
- unt 25g
- făină simplă 25g
- Lager mexican 150 ml
- Muștar american 1 lingură
- cheddar 100g, ras
- jalapeño murat 2 linguri, tocate
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face amestecul rarebit, topiți untul într-o tigaie și amestecați făina. Gatiti la foc mic timp de 4-5 minute pana cand amestecul este de culoare paie deschis.
-
Pasul 2
Adăugați treptat lagerul până când aveți un sos neted. Se amestecă muștarul, apoi se adaugă cheddar și se amestecă până se topește.
-
Pasul 3
Se amestecă jalapeños. Se toarnă într-o cutie de 18 cm x 18 cm, căptușită cu hârtie de copt sau cu hârtie de copt, se întinde uniform și se pune la frigider. Când este complet setat și rece, tăiați în 4 pătrate.
-
Pasul 4
Pentru a face burgerii, puneți tocat, ceapa și sarea de usturoi într-un castron. Se condimentează cu piper și se amestecă bine apoi se împarte în patru bile. Utilizați o spatulă pentru a sparge fiecare într-o pastă dură.
-
Pasul 5
Încălziți o tigaie mare și grea la cald. Ungeți o parte a crăpăturilor, apoi puneți-le în tigaie, cu ulei în jos. Gatiti timp de 2 minute, de fiecare parte, zdrobindu-le plat in timp ce mergeti.
-
Pasul 6
Puneți câte o felie rarebit pe fiecare și grătiți la mare timp de 2-3 minute până la barbotare.
-
Pasul 7
Întindeți maiaua pe fiecare bază de chifle de burger apoi adăugați salată și ceapă. Așezați un burger deasupra, apoi adăugați murăturile și blatul.
Informatii nutritionale
- Kcals 514
- Gras 25.4g
- Saturează 10.7g
- Carbohidrați 18.9g
- Zaharuri 12.1g
- Fibră 2.8g
- Proteină 48.9g
- Sare 3.4g