Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burgerul la grătar din Brazilia

Burgerul la grătar din Brazilia

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8
  • Puțin efort

Toate aromele Braziliei înghesuite într-o singură gură epică – slănină peri peri, condiment chimichurri afumat, rondele de ceapă condimentate cu chimen, lime cremoasă și maionă de avocado – este un pic de efort suplimentar, dar acceptă provocarea și vei fi răsplătit cu un aur. -medalie burger


Ingrediente

  • sos peri peri 3-4 linguri
  • zahar brun 1 lingura
  • slănină striată 16 felii
  • carne tocată de vită 1 kg
  • ceapa rosie 1 mare, decojit și ras
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat
  • pesmet moale o mână bună
  • ou 1
  • ulei vegetal pentru prăjit
  • emmental 16 felii
  • chifle de burger brioș 8, prăjită
  • salata moale a servi

SMOKY CHIMICHURRI RELISH

  • pătrunjel cu frunze plate 1/2 o grămadă mică, tocată mărunt
  • oregano frunze, o mână mică, tocate
  • ardei iute roșu 1 mic, tocat fin
  • usturoi 1/2 cățel, tocat
  • boia afumată 1 lingura
  • castravecior 1 mare, tocat
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • ulei de masline

LIMĂ CEMĂ ȘI MAYO DE AVOCAT

  • maioneză 4 linguri
  • avocado 1 mic, cu pietre și tăiat cubulețe
  • coriandru un buchet mic, tocat grosier
  • lămâie verde 1, suc

CEAPĂ ROZ MURATĂ, DULCE-ACRĂ

  • cepe roșii 2 mari, tăiate în inele subțiri
  • zahar brun 1 lingura
  • otet de vin rosu 2 linguri

inele de ceapă condimentate cu chimen

  • făină simplă 100 g
  • faina de porumb 1 lingura
  • chimen măcinat 1 lingura
  • pudră blândă de ardei iute 1 lingura
  • apa minerala răcit
  • cuburi de gheata 2
  • ceapa2 mari, decojite și primul strat de ceapă îndepărtat
  • ulei vegetalpentru prăjire adâncă

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face chimichurri, amestecați toate ingredientele într-un robot de bucătărie, adăugând suficient ulei de măsline pentru a face un gust de lingură și asezonați.

  • Pasul 2

    Pentru a face maiaua, amestecați totul într-un robot de bucătărie până se omogenizează și asezonați.

  • Pasul 3

    Pentru a face ceapa dulce-acrișoară se amestecă totul împreună cu un praf bun de sare și se lasă la marinat.

  • Pasul 4

    Pentru a face baconul, amestecați sosul peri peri și zahărul brun. Ungeți slănina și grătar până devine crocantă. Păstrați cald într-un cuptor mic.

  • Pasul 5

    Pentru a face rondele de ceapă, amestecați făina, făina de porumb, condimentele și un praf de sare cu suficientă apă cu sodă pentru a face un aluat gros care va acoperi rondelele de ceapă. Adăugați cuburi de gheață și păstrați la rece.

  • Pasul 6

    Tăiați ceapa în rondele de 1 cm și puneți-le într-un bol termorezistent. Peste inele se toarnă un ibric cu apă clocotită și se amestecă bine. Scurgeți și uscați. Umple o tigaie sau o friteuză cu ulei nu mai mult de 1/3 și se pune la foc mediu până când temperatura ajunge la 180C sau o bucată de pâine se rumenește în 30 de secunde.

  • Pasul 7

    Înmuiați rondelele de ceapă în aluat. Puneți-le cu grijă în ulei și prăjiți-le în loturi. Gatiti pana devine crocant si auriu inchis. Se scurge pe hartie de bucatarie si se tine la cald in cuptorul mic in timp ce gatesti burgerii.

  • Pasul 8

    Pentru a face burgerii amestecați tocația, ceapa rasă, pătrunjelul, pesmetul, oul și asezonați.

  • Pasul 9

    Împărțiți în 16 și formați burgeri plate (se vor micșora și se vor trage în sus când se gătesc, așa că faceți-i mult mai plate decât doriți să ajungă). Încingeți un grătar, un grătar sau o tigaie grea. Unge burgerii cu ulei apoi gătește-i timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când sunt fierți. Dacă gătiți pe o plită, faceți acest lucru în loturi, apoi transferați pe o tavă de cuptor și adăugați câte o felie de brânză la fiecare. Se da la cuptorul mic sa lase focul sa topeasca putin branza.

  • Pasul 10

    Pentru a construi burgerii, întindeți fundul unei chifle prăjite cu niște maioneză. Acoperiți cu salată verde, apoi prima chiflă și brânză. Adăugați niște slănină, ceapa dulce, chimichurri apoi încă o chiflă. Acoperiți cu rondele de ceapă și mai multă maioneză. Strângeți împreună și mâncați!

Informatii nutritionale

  • Gras 74.4g
  • Saturate 25.5g
  • Carbohidrați 49.1g
  • Zaharuri 19.8g
  • Fibră 6g
  • Proteină 53.6g
  • Sare 2.8g
.
#Burgerul #grătar #din #Brazilia
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *