Tipul bucătăriei:
Burritos de pui tikka
- servește 4 persoane
- Uşor
Verificați rețeta noastră rapidă și ușoară de burrito cu pui marinat tikka. Serviți această rețetă simplă cu orez gata preparat, o baie simplă de iaurt de casă și rotis încălzit
Încercați această rețetă de pui tikka burrito, apoi verificați burritos-ul nostru final de pui, burritos de vită și burritos vegetarieni.
Ingrediente
- iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi 4 linguri
- lămâie 1, suc
- usturoi 2 cuișoare, tocate grosier
- ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, tocată aproximativ
- ardei iute verde 1, însămânțat și tocat grosier
- coriandru ½ o grămadă mică, tocată mărunt, tulpini și frunze păstrate separate
- piept de pui fără piele 2 mari, tăiate în bucăți de mușcătură
- boia afumată 1½ linguriță
- praf de ardei iute Sp linguriță
- garam masala ½ linguriță
- ceapă ½, feliat subțire
- roșii cherry o mână mică, tăiată felii
- Orezul Pilau condimentat al unchiului Ben Pungă de 250g
- roti 4, încălzit
Metodă
-
Pasul 1
A pune 1/ 2 iaurtul, o stoarcere de suc de lămâie, usturoi, ghimbir, ardei iute verde și tulpini de coriandru într-un mic blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Includeți într-un castron și adăugați puiul, condimentele și mult condiment și amestecați foarte bine. Se lasă la marinat 30 de minute. Împărțiți amestecul între 4 frigarui metalice, lăsând goluri între fiecare piesă pentru a vă asigura că sunt bine carbonizate.
-
Pasul 2
Încălziți grătarul la mare. Puneți frigăruile pe o foaie de copt căptușită cu folie și puneți-le la grătar timp de 4-5 minute pe fiecare parte până când sunt carbonizate și fierte.
-
Pasul 3
Între timp, amestecați ceapa și roșiile cherry cu o stoarcere bună de suc de lămâie și câteva condimente.
-
Pasul 4
Se amestecă frunzele de coriandru și iaurtul rămas într-un castron cu o stoarcere de suc de lămâie, puțin condiment și un strop de apă pentru a se desface.
-
Pasul 5
Încălziți orezul urmând instrucțiunile ambalajului, apoi împărțiți-l între cele 4 roti. Se îngrămădesc în ceapă, roșii și pui și se termină cu iaurtul de coriandru, se înfășoară și se servește.
Informatii nutritionale
- Kcals 400
- Gras 7.9g
- Saturează 2.7g
- Carbohidrați 52.2g
- Zaharuri 8g
- Fibră 3g
- Proteină 28.7g
- Sare 1.5g