Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de burtă de porc înăbușită cu verdeață

Burtă de porc înăbușită chinezească cu verdeață

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă chinezească foarte ușoară gătește carnea de porc scăzut și lent în soia, 5 condimente și anason stelat. Totul este gătit într-o oală, așa că poți să îl pui la cuptor și să uiți de el. Serviți cu orez și verdeață


Încercați această rețetă de burtă de porc înăbușită cu verdeață, apoi verificați cea mai bună burtă de porc chinezească.

Ingrediente

  • sos de soia 4 linguri
  • orez sau otet de cidru 60 ml
  • Miere 2 linguri
  • anason stelat 2
  • cinci condimente chinezești 1 lingura
  • vin de orez sau sherry 100 ml
  • burta de porc dezosata 1 kg
  • pak choy sau verdeață chinezească un pachet sau o grămadă de 250 g
  • ulei de susan
  • orez gatit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 160c/ventilator 140c/gaz 3. Amestecați soia, oțetul, mierea, condimentele și vinul de orez și turnați într-un vas de copt puțin adânc, care va ține bine carnea de porc. Adăugați carnea de porc și acoperiți vasul cu folie. Gatiti 2 ore si jumatate, adaugand un strop de apa daca sosul pare ca s-ar putea evapora. Îndepărtați folia și dați cuptorul cât de fierbinte, pentru a croi pielea și a reduce sosul. Fii cu ochii pe el ca sa nu se arda, va dura aproximativ 30 de minute.

  • Pasul 2

    Intre timp se fierbe verdeata la abur si se stropesc cu putin ulei de susan. feliati carnea de porc si serviti-o cu verdeata, orezul aburit si sosul cu lingura.

Informatii nutritionale

  • Kcals 712
  • Gras 21.5g
  • Carbohidrați 9.5g
  • Proteină 49.4g
  • Sare 3,55g
#Burtă #porc #înăbușită #chinezească #verdeață
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *