Skip to content
Close

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Reteta de burta de porc gatita incet cu crema de porumb

Burta de porc joasă și lentă cu porumb cremă de jalapeño

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această rețetă de burtă de porc joasă și lentă cu cremă de porumb jalapeño este foarte ușor de făcut, dar are multă aromă


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • sare de mare 2 lingurite
  • piper negru 1 lingura
  • pudră blândă de ardei iute 1 lingura
  • boia afumată 1 lingura
  • coriandru 1 lingura
  • ulei de arahide 2 linguri
  • burtă de porc 1,5 kg, piele bine marcată (nu rulată)
  • pui de frunze verzi 400 g
  • coceni de porumb 4 mari
  • ceapa 2, tocate fin
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • unt 25 g
  • crema dubla 150 ml
  • jalepeños murate 2-3 linguri dintr-un borcan, scurse si tocate
  • coriandru un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 150C/ventilator 130C/gaz 2. Se amestecă sarea, condimentele și uleiul și se freacă toată carnea și pielea de burtă de porc. Așezați carnea de porc pe un gratar într-o tavă de prăjire. Turnați o cană cu apă în fundul formei, acoperiți carnea de porc cu folie și gătiți timp de 3 ore.

  • Pasul 2

    Dati cuptorul pana la 220C/ventilator 200C/gaz 7, scoateti folia si continuati sa gatiti inca 20-30 de minute sau pana cand trosnita. Odihnește-te timp de 20 de minute înainte de a tăia.

  • Pasul 3

    În timp ce burta de porc se gătește, îndepărtați orice coajă de pe știuleți, apoi puneți porumbul pe capăt și tăiați cu un cuțit pentru a îndepărta boabele. Puneti ceapa, usturoiul, untul si porumbul intr-o tigaie si gatiti la foc mic timp de 10 minute.

  • Pasul 4

    Adăugați smântâna cu 100 ml apă, apoi aduceți la foc mic înainte de a acoperi și găti timp de 10 minute. Folosiți un blender cu bețișoare pentru a amesteca aproximativ jumătate din porumb în tigaie. Adăugați jalepeños. Se fierbe usor fara capac inca 6-7 minute, sau pana cand porumbul devine gros si cremos. Se condimentează bine și se amestecă coriandru. Îndepărtați tulpinile lemnoase din verdeață, apoi fierbeți la abur până se înmoaie. Serviți felii de burtă de porc cu porumb și verdeață.

Informatii nutritionale

  • Kcals 737
  • Gras 56,9g
  • Saturate 23.5g
  • Carbohidrați 8.3g
  • Zaharuri 4.4g
  • Fibră 5g
  • Proteină 45,5g
  • Sare 2.4g
.
#Burta #porc #joasă #și #lentă #porumb #cremă #jalapeño
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast