Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de curry roșu thailandez cu pui și dovleac

Butternut thailandez și curry roșu de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Pregătiți un curry delicios cu acest fel de mâncare care combină dovlecei, pulpe de pui, roșii cherry și lapte de cocos. Această rețetă thailandeză nu poate fi mai simplă și este perfect servită cu orez cu nucă de cocos


Încercați acest curry de pui roșu thailandez, apoi verificați curryul nostru thailandez de pui verde, tăițeii de pui cu curry galben thailandez, curry roșu thailandez vegan și mai multe rețete thailandeze

Ingrediente

  • Pastă de curry roșu thailandez 3-4 linguri
  • lapte de nucă de cocos Cutie de 400 ml
  • dovleac 400 g, decojite și tăiate cuburi
  • Pulpe de pui 6, tăiate în cuburi
  • roșii cherry 250 g
  • sos de pește a condimenta
  • tei 2, 1 suc si 1 taiat in obraji pentru a servi
  • Busuioc thailandez sau coriandru 2 pumni mari (disponibile din magazinele thailandeze și uneori în Sainsbury’s ca ghiveci de creștere)

Metodă

  • Pasul 1

    Incalzim usor pasta de curry intr-un wok pana incepe sa se prajeasca in uleiul ei, adaugam putin ulei in plus daca incepe sa se lipeasca. Adăugați laptele de cocos și aduceți la fiert.

    Adăugați dovleceii și fierbeți timp de 10 minute sau până când sunt aproape fragezi. Adăugați puiul și gătiți 5 minute, adăugați roșiile cherry și gătiți timp de 2 minute sau până când acestea doar încep să spargă.

  • Pasul 2

    Se condimentează cu sos de pește (acesta este echivalentul sării, așa că se adaugă câteva picături și se gustă, apoi se mai adaugă dacă ai nevoie) și sucul de lămâie și se stropește cu ierburi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 386
  • Gras 22.8g
  • Saturate 15.7g
  • Carbohidrați 13.9g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 32.1g
  • Sare 1.26g
#Butternut #thailandez #și #curry #roșu #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *