Tipul bucătăriei:
Caldo verde (kale, chorizo și supă de cartofi)
- servește 4 persoane
- Uşor
Faceți din kale să fie steaua acestei supe nutritive, cu conținut scăzut de calorii și cartofi și chorizo
Încercați această supă de încălzire caldo verde, apoi verificați supa noastră de praz și cartofi, supă de iarnă pistou, supă picantă de fasole cu unt și altele rețete de supă.
Ingrediente
- ulei de masline 1 lingură
- chorizo 200g, pielea îndepărtată și feliată
- ceapă 1, feliat subțire
- usturoi 4 cuișoare, feliate subțire
- supă de pui 2 litri
- Cartofi Charlotte 600g, curățat și tăiat felii în felii groase de 1cm
- varza 200g
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și gătiți chorizo și ceapa la foc mediu timp de 10 minute până când chorizo-ul a eliberat mult ulei și ceapa este moale. Adăugați usturoiul și gătiți-l 2-3 minute, apoi dați vârful și cartofii. Fierbeți ușor timp de 15 minute până când cartofii sunt moi. Includeți varza și fierbeți 2-3 minute sau până se înmoaie, adăugând puțină apă dacă devine prea groasă. Condimentați cu sare și mult piper negru și lingurați în boluri.
Informatii nutritionale
- Kcals 427
- Gras 20.7g
- Saturează 7g
- Carbohidrați 28.6g
- Zaharuri 4.8g
- Fibră 7.3g
- Proteină 28g
- Sare 4.6g