Skip to content

Tipul bucătăriei:

2429

Căptușeală lipicioasă de porc și mangetout

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Carne de porc, tăiței, mangetout: cele trei ingrediente principale pentru acest prajit rapid și ușor. Condimentează-l cu sos dulce de ardei iute pentru a servi și găsește-l pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii pentru doi.


Ingrediente

  • tăiței cu ou uscat 100 g
  • escalope de porc 300 g, tăiate fâșii
  • faina de porumb 1 lingura
  • ulei pentru prăjit
  • ceapa verde 4, mărunțit
  • mangetout 100 g, tăiate la jumătate pe lungime
  • lămâie 1, suc
  • Miere 1 lingura
  • sos de soia 2 linguri
  • Sos asiatic chilli 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți tăițeii și scurgeți bine. Se amestecă carnea de porc cu făina de porumb și niște condimente. Se încălzește 1 lingură de ulei într-un wok sau o tigaie mare antiaderentă și se prăjește carnea de porc timp de 2 minute, apoi se scoate carnea de porc. Adăugați legumele în tigaie, păstrând puțin ceapa primăvară și amestecați timp de câteva minute.

  • Pasul 2

    Adăugați înapoi carnea de porc și sosul de lămâie, miere, soia și chilli, plus un strop de apă și faceți barbotați câteva minute până când obțineți un sos. Se amestecă cu tăițeii până se încălzesc și se presară peste ceapa primăvară rămasă pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 594
  • Carbohidrați 49.4g
  • Proteină 37.6g
  • Gras 26.5g
  • Sare 3.9g
  • Fibră 3.8g
#Căptușeală #lipicioasă #porc #și #mangetout
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *