Tipul bucătăriei:

Rețetă de cârnați cu cidru și muștar

Cârnați cu muștar și sos de cidru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Adăugați o notă festivă banger-urilor și amestecați-le cu un sos cu cidru, pentru a încălzi iarna


Ingrediente

  • cartofi 400g, decojite și tăiate în bucăți
  • unt 25g
  • tot laptele un strop generos
  • ulei de masline
  • carnati de porc 6
  • ceapă 1 mare, înjumătățit și feliat subțire
  • făină simplă 2 lingurițe
  • cidru uscat 300ml
  • supă de pui 100 ml
  • muștar integral 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți cartofii într-o tigaie cu apă rece. Aduceți la foc mic, adăugați sare și gătiți până se înmoaie. Se scurge, apoi se întoarce înapoi în tigaie și se pune un capac. Se lasă câteva minute să se usuce la abur, apoi se zdrobește bine. Bateți untul și laptele și condimentați. Reîncălziți pentru a servi.

  • Pasul 2

    Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie. Gatiti carnatii, intorcandu-se, pana devin aurii si fierte. Scoateți din tigaie, apoi adăugați ceapa și un praf generos de sare și gătiți, amestecând, timp de 10-15 minute sau până când sunt aurii și caramelizate. Presărați și amestecați făina, gătind câteva minute până când făina dispare.

  • Pasul 3

    Adăugați treptat cidrul, amestecând, apoi adăugați bulionul de pui. Fierbeți timp de 3-4 minute, apoi adăugați cârnații înapoi și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă muștarul și se fierbe timp de 2 minute. Reîncălziți piureul și serviți cu cârnați și sos.

Informatii nutritionale

  • Kcals 852
  • Gras 52.7g
  • Saturează 19.4g
  • Carbohidrați 58.4g
  • Zaharuri 16g
  • Fibră 9.8g
  • Proteină 21.2g
  • Sare 2.3g
.
#Cârnați #muștar #și #sos #cidru
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast