Skip to content

Tipul bucătăriei:

6999

Cârnați cu salvie și butternut

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

O idee nouă pentru cârnați. Echipați cu dovlecei atât pentru culoare, cât și pentru textură, iar salvia se potrivește bine cu aromele. Această oală ușoară îngheață foarte bine – dezghețați peste noapte în frigider, apoi încălziți până când este fierbinte. Servește cu piure, orez sau paste în parte, sau exact așa cum este cu pâine crustă pentru a curăța sucurile.


Ingrediente

  • cârnați de porc 8, jupuit
  • salvie o grămadă mică
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • ulei de masline
  • ceapă 1 mare, tocat grosier
  • dovleac 1, curățat și tăiat în bucăți de 2 cm
  • supă de pui 750 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți carnea de cârnați într-un bol și adăugați 2 linguri de salvie tocată, un praf bun de fulgi de ardei iute și niște condimente. Se rulează în bile de mărimea unei nuci apoi se rumenesc peste tot într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Scoateți, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.

  • Pasul 2

    Adăugați dovleceii și gătiți până când începe să devină auriu, apoi adăugați înapoi biluțele de cârnați și bulionul și fierbeți până când dovleceii sunt fragezi. Prăjiți încă câteva frunze întregi de salvie până devin crocante, apoi acoperiți tocanita cu ele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 465
  • Gras 27.3g
  • Carbohidrați 33.5g
  • Fibră 8.4g
  • Proteină 22.1g
  • Sare 3g
#Cârnați #salvie #și #butternut
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *