Skip to content

Tipul bucătăriei:

19407

Cârnați fierți cu fenicul și vin roșu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă de cârnați înăbușiți cu fenicul și vin roșu face o masă ușoară și reconfortantă pentru familie


Ingrediente

  • ulei de masline
  • cârnați ierburi 8
  • slănină afumată 4 erupții, tocate
  • ceapă 1, feliat
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • semințe de fenicul 1 lingura
  • vin roșu 250 ml
  • rozmarin câteva crengute, frunze dezbrăcate
  • roșii feliate tavă mică de 210 g
  • supă de pui 200 ml
  • piure a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si se rumenesc carnatii peste tot. Scoateți din tigaie. Apoi adăugați baconul și gătiți până devine crocant, apoi scoateți-l.

  • Pasul 2

    Adăugați ceapa și gătiți până când se înmoaie și devine auriu. Adăugați usturoiul și semințele de fenicul gătiți timp de un minut apoi adăugați vinul roșu și gătiți până scade la jumătate. Puneti carnatii si baconul inapoi in tigaie, apoi adaugati rozmarinul, rosiile si supa de pui. Se fierbe timp de 20 de minute, sau până când se reduc puțin și cârnații sunt fierți. Serviți cu piure.

Informatii nutritionale

  • Kcals 492
  • Carbohidrați 14.8g
  • Proteină 20.7g
  • Gras 33.9g
  • Sare 3.6g
  • Fibră 1.5g
.
#Cârnați #fierți #fenicul #și #vin #roșu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *