Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de cârnați italieni cu piure de salvie, ardei iute și dovleac

Cârnați italieni cu salvie, ardei iute și piure de nuci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Cârnați și piure: două cuvinte pe care le iubim. Fă-l în stil italian cu un piure de salvie, chilli și butternut. Alegeți cârnați cu condimente italiene și aveți o masă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii pentru toată familia.


Ingrediente

  • dovleac 1
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, feliat subțire
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • salvie o mână de frunze mărunțite, plus câteva întregi pentru a termina
  • cârnați de porc cu ierburi și usturoi 8
  • vin alb sau stoc

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe la abur dovleceii până se înmoaie. Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți usturoiul și ardeiul iute pentru câteva minute. Adăugați salvie și gătiți timp de un minut, apoi adăugați dovleceii, pasați împreună și condimentați.

  • Pasul 2

    Prăjiți cârnații până devin aurii și gătiți. Adăugați un strop de vin alb sau bulion în tigaie și fierbeți câteva minute. Serviți cu piure și frunze de salvie extra crocante, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 476
  • Gras 33.3g
  • Carbohidrați 28.4g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 15.7g
  • Sare 2.4g
#Cârnați #italieni #salvie #ardei #iute #și #piure #nuci
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *