Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de cârnați și piure cu sos rapid de ceapă

Cârnați și piure cu sos rapid de ceapă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Sosul de ceapă nu trebuie să ia pentru totdeauna. Folosind câteva trucuri rapide, această rețetă simplă vă permite să faceți un favorit al familiei reconfortant în mai puțin de 30 de minute


Ingrediente

  • cartofi 500 g, decojite și tăiate în bucăți mari
  • cârnați cu carne de porc 6, uita-te pentru free range
  • ceapa rosie caramelizata 4-6 linguri dintr-un borcan (cum ar fi The English Provender Co)
  • supa de vita sau pui proaspăt, cub sau concentrat până la 150 ml
  • unt
  • lapte

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți cartofii până se înmoaie. Între timp, prăjiți cârnații pentru aproximativ 10-15 minute. Puneti ceapa si supa intr-o tigaie si aduceti la fiert.

  • Pasul 2

    Se pasează cartofii cu puțin unt și lapte. Se condimentează și se servește cu cârnații și sosul de ceapă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 754
  • Gras 43,5g
  • Saturate 15.8g
  • Carbohidrați 62.3g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 32.3g
  • Sare 5.14g
#Cârnați #și #piure #sos #rapid #ceapă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *