Skip to content

Tipul bucătăriei:

1856

Carne de porc cu boia și măsline

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această tocană de porc cu boia și măsline este o masă delicioasă și copioasă de făcut în weekend. În plus, este o masă de mare valoare, deoarece carnea de porc este îmbogățită cu năut, chorizo ​​și măsline. Se serveste cu paine crosta.


Ingrediente

  • pulpă sau spată de porc tăiate cubulețe 500 g
  • ulei de masline
  • ceapa rosie 1, tăiate în felii subțiri
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • chorizo 100 g, tăiate în bucăți
  • boia afumată 1 lingura
  • roșii feliate 1 tavă de 400 g
  • supă de pui 300 ml
  • naut 1 tavă de 400 g
  • măsline verzi 100 g, scurs și clătit
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • pătrunjel un buchet mic, tocat
  • pâine crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 150c/ventilator 130c/gaz 2. Se condimenteaza apoi se rumeneste carnea de porc peste tot in putin ulei. Scoateți apoi gătiți ceapa și usturoiul în aceeași tigaie până se înmoaie. Adăugați chorizo ​​și boia și fierbeți 2 minute apoi adăugați roșiile, bulionul și carnea de porc. Puneți un capac și gătiți la cuptor timp de o oră. Adăugați năutul și măslinele și gătiți încă o oră. Se adaugă lămâia și pătrunjelul și se servesc cu pâine.

Informatii nutritionale

  • Kcals 503
  • Carbohidrați 16.3g
  • Proteină 36g
  • Gras 33g
  • Sare 3,57g
  • Fibră 4.8g
#Carne #porc #boia #și #măsline
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *