Skip to content

Tipul bucătăriei:

Carne de porc cu crusta de parmezan

Carne de porc cu crusta de parmezan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de carne de porc cu crustă de parmezan este masa perfectă, rapidă și ușoară, la mijlocul săptămânii pentru doi


Ingrediente

  • pesmet uscat 100 g
  • parmezan sau grana padano 25 g, plus niște așchii de servit
  • escalope de porc 2 mari sau 4 mici, aproximativ 150g pentru fiecare persoană
  • făină simplă 1 lingura, bine asezonata
  • ou 1, bătut
  • ulei de masline
  • rachetă 50 g
  • oțet balsamic

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă pesmetul și parmezanul ras și se condimentează.

  • Pasul 2

    Puneți escalopele de porc între foile de folie alimentară și zdrobiți-le cu un sucitor până la 1/2 cm grosime. Pudrați escalopele în făină, scufundați-le în oul bătut, apoi ungeți-le în pesmet de parmezan.

  • Pasul 3

    Se încălzește un strop de ulei într-o tigaie antiaderentă. Gatiti carnea de porc timp de 3 minute pe fiecare parte pana devine crocanta si aurie.

  • Pasul 4

    Se amestecă rucola cu un strop de balsamic și ulei de măsline, apoi se rade peste niște parmezan în plus. Serviți carnea de porc cu salata.

Informatii nutritionale

  • Kcals 605
  • Gras 27.8g
  • Saturate 9.5g
  • Carbohidrați 46.1g
  • Fibră 0,4g
  • Proteină 42.4g
  • Sare 1g
#Carne #porc #crusta #parmezan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *