Tipul bucătăriei:
Carne de porc cu crusta de parmezan
- serveste 2
- Puțin efort
Această rețetă de carne de porc cu crustă de parmezan este masa perfectă, rapidă și ușoară, la mijlocul săptămânii pentru doi
Ingrediente
- pesmet uscat 100 g
- parmezan sau grana padano 25 g, plus niște așchii de servit
- escalope de porc 2 mari sau 4 mici, aproximativ 150g pentru fiecare persoană
- făină simplă 1 lingura, bine asezonata
- ou 1, bătut
- ulei de masline
- rachetă 50 g
- oțet balsamic
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă pesmetul și parmezanul ras și se condimentează.
-
Pasul 2
Puneți escalopele de porc între foile de folie alimentară și zdrobiți-le cu un sucitor până la 1/2 cm grosime. Pudrați escalopele în făină, scufundați-le în oul bătut, apoi ungeți-le în pesmet de parmezan.
-
Pasul 3
Se încălzește un strop de ulei într-o tigaie antiaderentă. Gatiti carnea de porc timp de 3 minute pe fiecare parte pana devine crocanta si aurie.
-
Pasul 4
Se amestecă rucola cu un strop de balsamic și ulei de măsline, apoi se rade peste niște parmezan în plus. Serviți carnea de porc cu salata.
Informatii nutritionale
- Kcals 605
- Gras 27.8g
- Saturate 9.5g
- Carbohidrați 46.1g
- Fibră 0,4g
- Proteină 42.4g
- Sare 1g
#Carne #porc #crusta #parmezan