Skip to content

Tipul bucătăriei:

2081

Carne de porc lipicioasă la grătar cu felii și mică salată de bijuterii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Muschiu de porc slab gatit intr-o marinata de miere, soia si usturoi pentru a face un preparat lipicios de carne de porc care este gata in mai putin de 1 ora.


Ingrediente

  • cartofi 2 mari, pe piele
  • ulei de masline
  • Miere 1 lingura
  • zahar brun 1 lingura
  • sos de soia 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • file de muschi de porc 1, aproximativ 300 g
  • maioneză 2 linguri
  • otet de vin alb 2 linguri
  • ceapa verde 4, mărunțit
  • salata verde mica 2, frunzele separate

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se pun cartofii in ulei de masline, se stropesc cu sare de mare si se pun pe o tava de copt. Gatiti timp de 20-30 de minute pana cand sunt fierte.

  • Pasul 2

    Se amestecă mierea, zahărul, sosul de soia și usturoiul. Tăiați fileul de porc în 4, apoi bateți ușor pentru a se aplatiza în escalope. Marinați în sos timp de 10 minute.

  • Pasul 3

    Carnea de porc la grătar 2-3 minute pe fiecare parte, ungându-le cu mai mult sos până devine lipicioasă și gătită.

  • Pasul 4

    Bateți maiaua și oțetul și asezonați. Se amestecă cu ceapa primăvară și salata verde. Serviți carnea de porc cu felii și salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 640
  • Carbohidrați 50,5g
  • Proteină 38.6g
  • Gras 32.9g
  • Sare 1,79g
  • Fibră 3.5g
#Carne #porc #lipicioasă #grătar #felii #și #mică #salată #bijuterii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *