Skip to content

Tipul bucătăriei:

Două farfurii cu burtă de porc friptă

Carne de porc prăjită pentru doi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Asigurați-ne mini burta de porc friptă pentru o delicioasă merită de împărtășit – este servită cu mere și piure de țelină


Faceți această friptură de porc pentru doi, apoi verificați burtica noastră de porc perfectă, burtica de porc gătită lent, feliile de burtă de porc și mai multe rețete de burtă de porc.

Este dificil să prăjești o bucată de carne mai mică, deoarece este în pericol să se usuce. Dar, burta de porc are un strat bun de grăsime, așa că este greu de încurcat.

În loc să faceți piure, prăjiți bucăți de țelină în jurul burții de porc pentru ultimele 30 de minute de gătit.

Ingrediente

  • burtă de porc 400g bucată, marcată
  • mere 2, miez și tăiat în pene
  • cidru un pahar
  • țelină 300g, decojite și tăiate în cuburi
  • cartof 1 mare, curățată și cubulată
  • lapte o stropire
  • unt pentru piure
  • varza creata ½ mic, mărunțit și aburit, pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Frecați burtica de porc peste tot cu sare și piper. Puneți într-o cutie de prăjire și prăjiți-o timp de 30 de minute, apoi reduceți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și prăjiți încă 30 de minute. Adăugați merele și cidrul în vas, rotiți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7 și prăjiți-le încă 30 de minute până când crăpăturile sunt crocante.

  • Pasul 2

    În timp ce carnea de porc se prăjește, fierbeți țelina și cartofii până se înmoaie. Se scurge bine, apoi se pasează cu un strop de lapte și un buton de unt. Sezon. Serviți carnea de porc în felii cu piure și varză, acoperită cu mere și orice suc de prăjire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 610
  • Gras 30.4g
  • Saturează 11g
  • Carbohidrați 35,5g
  • Fibră 11.2g
  • Proteină 38.7g
  • Sare 1g
.
#Carne #porc #prăjită #pentru #doi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *