Skip to content

Tipul bucătăriei:

Carne de vită crocantă cu ardei iute cu broccoli

Carne de vită crocantă cu ardei iute cu broccoli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Dacă îți place să comanzi carne de vită chilli cu broccoli în restaurantul tău chinezesc local, atunci trebuie să încerci această versiune de casă. Gata în doar 20 de minute, face cea mai bună cină la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • ulei pentru prăjit
  • friptură minut sau mușchiu sau făină de porumb
  • buchetele de broccoli dintr-un cap mic, feliat
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • ghimbir o bucata de 5 cm, tocata marunt
  • fulgi de ardei iute uscat 1 lingura
  • sos de soia sau zahăr
  • tei 2, suc
  • ceapa verde

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește o adâncime de ulei de 5 cm într-un wok până când este foarte fierbinte. Prăjiți friptura în loturi până când se întunecă și devine crocantă. Scurgere.

  • Pasul 2

    Se toarnă cea mai mare parte din ulei și se prăjește broccoli, usturoiul, ghimbirul și chilli timp de 1 minut. Puneți sosul de soia îndulcit și sucul de lămâie și gătiți timp de 2 minute. La final, puneți carnea de vită și ceapa primăvară și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 676
  • Gras 32.2g
  • Carbohidrați 65g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 35.5g
  • Sare 5,71g
#Carne #vită #crocantă #ardei #iute #broccoli
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *