Skip to content

Tipul bucătăriei:

1105

Carne de vită cu scorțișoară gătită lent

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această parte superioară a cărnii de vită este gătită lent timp de peste 4 ore și asezonată cu scorțișoară și 5 condimente. Rezultatul? Un fel de mâncare care se topește în gură de care nu te vei sătura.


Ingrediente

  • carne de vită friptă la oală 1½ kg
  • eşalotă 8
  • morcovi 3, înjumătățit
  • seminte de coriandru 1 lingurita, usor zdrobita
  • bete de scortisoara 2
  • Cinci condimente chinezești 1 lingura
  • vin roșu 1 pahar
  • supa de vita 1 litru, fierbinte

Metodă

  • Pasul 1

    Pune carnea de vită în aragazul lent și pune legumele pe margine. Se presară condimentele, se condimentează și se toarnă peste vin și bulion clocotit. Puneți capacul și gătiți timp de maximum 4½ ore, urmând instrucțiunile pentru aragazul dvs. lent.

Informatii nutritionale

  • Kcals 600
  • Carbohidrați 6.9g
  • Proteină 54.4g
  • Gras 38.6g
  • Sare 1.4g
  • Saturate 16.4g
  • Fibră 1.4g
#Carne #vită #scorțișoară #gătită #lent
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *